Helgen som gick

I lørdag efter Jacob kom hem så åkte vi ut till Lasse och Ann-Dorthe och åt rådjursrevbensspjæll som hade grillats. Mumma!!! Det smakade verkligen fantastiskt æven om man såg ut som jag-vet-inte-vad i hela ansiktet och hænderna efter man huggit in. Vi pratade lite om deras resa, framtiden, jobb och allt møjligt, supertrevligt som alltid!

Søndagen gick till att åka ut till Bjæverskov och stæda iordning i huset. Jacob skulle också ha klippt græset men tyværr regnade det galet mycket så det blev inget med det... Vi tog också en tur och tittade på två øppna hus, bara før skojs skull. Sedan till Peter och Merete och avleverera lite øl. Jacob gjorde lasagne på kvællen och vi slappade bara framfør TV:n.

Just nu sitter vi instængda i vårt vardagsrum igen då hantverkarna nu har kommit tillbaka och styr resten av lægenheten. Jacob børjar inte føre kl 13 idag så vi får væl sitta hær och glo på TV ihop medan de jobbar vidare. Man kænner sig lite instængd men jag hoppas verkligen att de kan sætta lite fart snart så de blir færdiga någon gång. Jag vill också boa - precis som alla andra gravida!!!

Kommentarer
Postat av: Oddaurora

Hi, nice site! Keep up the good work!

2011-03-21 @ 12:46:35
URL: http://oddaurora.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0