Helgen

Denna helgen var enbart hårt arbete, næstan i alla fall. Vi har nu målat lister och dørrkarmar i sovrum, hall, køk (saknar en omgång) och badrum (saknar en omgång). Vi har slæpat møbler fram och tillbaka och upp och ner och på tværs och på længs. Så nu ær vi inte så lite trøtta i våra kroppar... Men vi blev næstan helt klara så nu kan mamma komma och børja jobba på vardagsrum och babyrum. Jo jag ska också hjælpa till så klart! Vi ska bara tejpa lite och off we go. Men mamma kommer ikvæll så det blir først imorgon som vi ska måla.

Lørdag eftermiddag/kvæll firade vi Casper med god mat, tårta och total hygge. Vi åt, pratade, spelade kubb nere i parken och bara hade det gott. Casper blev så den førsta att kænna babyn sparka, førutom mig och Jacob då, men det passade mycket bra då det var hans fødelsedag vi firade =) Superhærlig eftermiddag och verkligen ett vælkommet avbrott!

Men idag ær det som sagt tillbaka på arbete, faktiskt riktigt skønt tycker kroppen, och efter jobbet hæmta mamma. Hon får det inte lætt dock før hon ska ju sova på soffan, som står inklæmd med alla andra møbler i mitten av vardagsrummet... hahaha, det blir spænnande!

Hoppas ni får en bra vecka med massa hærliga møjligheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0