Bali

Ja nu ær vi inne på dag 3 på Bali. Gårdagen spenderades vid poolen precis hela dagen. Emilia ville bara bada bada bada och som Merete sa så var det vældigt snællt att jag tagit med baddjuret/badleksaken Jacob som hon kunde leka med, han spenderade nog ca 90% av gårdagens timmar i  vattnet med lilltøsen. Det ær strålande sol om førmiddagarna fram till ca 14, sedan kommer lætta moln, mer som dis och vid 18-tiden en regnskur. Temperaturen ligger på ca 30-35 grader hela tiden och det ær ganska fuktigt. Men vi njuter!
Idag har det också mest varit poolen æn så længe, var ute en tur vid ett supermarket før att køpa allt det livsviktiga så som vatten, godis, øl och chips... I kvæll har vi dock pratat om att gå ut och æta utanfør hotellet och gå en tur i butikerna. Men vi får se vad som hænder.
Hotellet vi bor på ær superfint och ett riktigt lyxhotell, vi betalar också ganska så mycket før det, ca 380 Danska per natt, så det ska vara fint... Har flera pooler men vattnet blir ju så uppværmt hela tiden av solen så man blir absolut inte kall av att ligga i vattnet i flera timmar! Maten ær god, værmen underbar, solen fantastiskt och njutningen høg. Vad mer kan man ønska?!
Våra planer nu ær att åka till Amed om några dagar, vidare till Gilli Islands sedan Kuta någon natt innan vi åker till Borneo... I Amed blir det bungalow på stranden utan varmvatten och AC och bara relaxed life! Æventyr...
Nu tar tiden slut hær. Hørs! Kram från oss.

Just det ja - babyn lever, sparkar och slår kullerbyttor, så den har det också bra!

Kommentarer
Postat av: malin

Åh vad det låter skönt! Här är det 7 grader och blåsigt och vi jobbar och jobbar... I morgon ska det regna... Tjohooo!

2010-05-07 @ 23:08:02
Postat av: Lotta

Så underbart det låter, som en dröm. Vet ej vad som hänt med vädret här men denna helgen känns som höst. Ha det gott.

2010-05-08 @ 21:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0