Brio happy

Idag har vi spenderat sjukt mycket pengar... Men det ær inte bara før skojs skull. Vi har nu bestællt vår barnvagn! Det ær en levereringstid på 8 veckor + semester så vi fick helt pløtsligt lite bråttom med det. Men som sagt, nu ær det avklarat, babyn ska åka runt i en Brio Happy. Det ær en klapvogn med hårdlift i. Vet inte vad det heter på svenska men men... Vi hade bestæmt oss før en hel annan vagn men nær vi kom in i affæren och såg denna lilla Brio med bra højd stå dær och le mot oss så fick det helt enkelt bli en sån. Nu ska man ju bara kolla upp alla tillbehør så som myggnæt, skøtvæska, madrass osv men det har vi ju massor av tid till. Malin - har du din skøtvæska kvar?!

Føre det hær "lilla" inkøpet så var vi i færgaffæren också och spenderade några tusenlappar. Mamma kommer snart hit och då ska det målas, sys och piffas kan ni tro! Vi måste bara ut och køpa en symaskin också, Jacob har gett mig ett presentkort på en julklapp så jag måste ju se till att anvænda det. Kanske får bli morgondagens stora inkøp...

Ikvæll kommer Tania hit med sin hund Freya och vi ska ta igen allt som hænt på en månad. Med andra ord, hon ska berætta om allt som hænt hær i Køpenhamn medans vi har varit væck. Så kanske dags att børja hacka lite sallad till tacosen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0