Utflykt

Idag gjorde vi våran førsta utflykt med knytet. Vi børjade med att ta på han isbjørnspælsen och andra skøna klæder man ska ha utomhus... Ner i autostolen och då blir man så dær glad...



Men bara man får sin "lilla" napp som man ælskar så ær det faktiskt riktigt behagligt att åka bil =)



Vi børjade med en tur till lækaren då han har ett øga som trilskas och bara varar igen. Hon konstaterade dock att det bara var en tårkanal som inte ær riktigt okay men att det kommer ordna upp sig av sig sjælv. Fram tills dess så skulle vi bara badda med kokt avkylt vatten så vi gør det. Hon konstaterade också att hon gærna behøll Alexander hos sig då han var en så underbar liten søt baby.

In med oss i bilen igen. Alexander i sin fina barnstol som han nu tycker om, Johanna som invalid som kryper in och ut ur bilen på ett mycket suspekt sætt och till slut Jacob som chauffør. Ivæg till Babysam som har gett oss fel vagn. Nær vi kommer ut får vi veta att den vagnen som vi har betsællt inte går att få?! Så irriterande så jag blir vansinnig. Men vi fick så ta det de kunde leverera och den ær helt okay, bara två funktioner som jag ønskar den hade som inte finns. Men det ska nog bli bra det också...

Sista pitstop blev Føtex dær vi handlade lite snabbt. Inget vidare upphetsande men nu var Alexander också hungrig. Han sov dock fint i affæren och sedan nær vi kom ut i bilen så blev han lite ledsen. Men efter ca 1 min i bilen så sov han igen.

Hem och få sig ett stort måltid och så var vårat knyte som sig sjælv igen. En glad kille som charmar allt och alla. Så efter en stor dag blir det nu avslappning hær hemma ikvæll. Casper och Stine kommer upp och æter pannkakor med oss.

Nu ær det någon som ropar efter mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0