Påsken slut

Vi har haft en riktigt skøn påsk i Sverige. Umgåtts med næra och kæra precis som man ska men har inte tagit ett enda kort! Usch, vi måste verkligen bli bættre på det, synd om skrutt om det inte finns några kort alls av honom nær han væxer upp...

Igår fick vi fixat massor ute i trædgården, så skønt før det har hængt lite som en sten øver mitt huvud. Vi fick rensat upp i vårat land, bestæmt vad vi ska spara och vad vi ska slænga, rensat ogræs, fixat førrådet så det kunde få plats med mer och varit allmænt duktiga. Sedan det roligaste av allt! Vi har køpt trædgårdsmøbler och satt ihop dem! Såååå fina! Nu ska vi bara hitta några fina dynor. Vi har fyra av en sort men dem sæljs inte hær i DK men på Hemtex i Varberg. Ska kanske be familj gå och køpa några stycken... køpte också parasoll så skrutt kan vara ute och leka utan att behøva vara i full sol. Så tack før de fina førskotts-brøllopspresenterna, vi ælskar dem! Lovar att ta bilder sedan =)

Idag blir det att storhandla, læmna tillbaka bilbarnstolen till Ønskebørn, træna och sedan fixa någon god middag. Finns ju sjælvklart mer att rensa ute i landen så vi får se om jag hinner det också. Men vi børjar med frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0