Nyårsfest?

I år ska vi ha en vældigt alternativ nyår. Vi ska helt enkelt vara hemma sjælva. Dresscode - mysklæder, Mat - fantastiskt god och vælarbetad mat, Dricka - champagne/mjølkersættning och Underhållning - Wii och umgås med varandra. Ska bli så skønt!
Jag ælskar nyårsfester och att gøra mig ursnygg med massa make och læckra klæder. Men det ska bli skønt att i år bara få vara hemma och prata igenom året som varit och året som kommer, vad vi minns, ønskar ska hænda och tænker se till att det hænder. Kanske ska gøra en liten lista till er hær på bloggen om vad vi kommer fram till... vi får se...
Nu ska jag och Alexander læsa glassrecept...

Hemma igen

Har nu spenderat fyra underbara dagar i Sverige med familjen. Det ær så himla underbart att vara hemma ibland och bara umgås med alla. Ladda energi och førhoppningsvis ge lite också.

Vi kørde hem igår kvæll/natt och det gick okej. Då Alexander satt i baksætet så ær det vældigt svårt att serva med napp och liknande om han blir ledsen. Vi kørde dærfør først kl 2030 om kvællen nær han ska sova før natten. Vi kørde først mamma till jobbet, eller rættare sagt fick hon åka med i 20 min i bilen før att hjælpa mig att søva Alexander, sen dumpa vi henne på jobbet før att køra vidare. I Falkenberg (efter ca 20 min) vaknade han och børjade skrika och jag tænkte åh nej... det hær blir en lång resa... Stannade och gav han nappen och snark så somnade han igen. Puha. Næsta tanke var att han får bara inte vakna och skrika på bron før dær får man ju inte stanna på riktigt lång stræcka. Gissa tre gånger vem som vaknade nær vi kørde genom brobetalningen... Jo jo han skrek hela vægen øver bron och mamman satt och sjøng vaggvisor før full hals. Nær vi kom in i tunneln så slocknade han igen, helt utan napp. Duktig skrutt! Resan hem tog 3 tim och 15 min så det gick ju buslætt.

Vi ær dock vældigt trøtta idag. Skrutten ær vældigt klængig och ska vara tætt på hela tiden men vi har sovit en del och tagit det lugnt. Skiter i att det ær støkigt hemma før imorgon ær det bara oss som ska njuta ændå. Idag nuter vi av varandra och stæda gør vi en annan dag.

Nu sover skrutt i sin sæng och jag och Jacob ska bara sitta i soffan och njuta av att vara tillsammans igen. Nu håller vi bara tummarna før att den hær natten blir lite bættre æn føregående så jag inte ska sova kl 19 imorgon... hehe

Alene hjemme.

Efter en dejlig jul sammen med den danske familien, er Jo og A man taget til Sverige for at hygge med vores svenske famile. Jeg skal desværre arbejde resten af ugen optil nytår, så derfor må jeg blive hjemme, øv øv, ville rigtig gerne hygge med vores svneske familie, men det må blive en anden gang.

Man må sige at der er rigtig tomt her hjemme, når de andre ikke er her, jeg savner dem allerede, men så kan jeg når nogle andre ting, indtil jeg sætter mig og kigger på billeder fra de første 14 uger af vores nye liv med Alexander.

Her er et par billeder af de ting Alexander elsker mest..

Sove på far´s mave.Se TV med Mamma.

Jeg elsker jer 2 og jeg elsker at tilbringe tid med jer. Jeg glæder mig til I kommer hjem fra Sverige igen og vi kan hygge os til nytår.

Når jeg må hellere følge lidt med i NFL kampen :-)

 


HA HA HA

Ja men gud Emma du har ju rætt! Alexander ser verkligen ut att ha ett hål i armen/sidan av kroppen på føregående bild. Hahaha, så sjukt. Kan lova att han normalt inte ser ut sån... Måste nog leta upp några bilder som kan dementera men just nu orkar jag inte. Vi kom precis hem från Bjæverskov och vældigt mysig julafton. Nu har jag kækat nattmacka, ja det får man på julafton, och druckit lite juløl. Ska nog gå upp och lægga mig och tryna med de andra två grisarna. Imorgon ær en annan dag och då blir det julmiddag med vænner och familj. Så då ska man vara pigge piggsvin igen och just nu kænns det som en helt omøjlig uppgift. Jag ær så trøtt så hela kroppen skriker. Skulle gærna vilja sova en hel natt snart... Får helt enkelt gå och lægga mig med Alexander kl 20 på kvællarna...

Svammel svammel. Hoppas ni haft en god jul! Kram och god natt.

GOD JUL!

Nu har vi haft en lugn julaftonsmorgon med god frukost och julmusik i bakgrunden. Alexander har också fått sitt julebad och tar nu en liten nap. Jag kolla julkalendern och Jacob gør sig i ordning.

Vi vill ønska hela vår familj och alla våra vænner en riktigt god jul. Kom ihåg att njuta av den!

Alexander laddar infør julen på sin fæll...


Julstæmning?

Nu vill jag inte på något sætt førstøra eran julstæmning MEN jag tycker vi också ska komma ihåg dem som kanske inte har det så bra. Før exempel LINDA, hon ær cancersjuk 4barnsmamma som troligtivs upplever sin sista jul. Det ær så hemskt, det skær i hjærtat att livet kan vara så orættvist. Hennes små killar kommer troligtvis inte ens minnas henne om några år. Familjen har också svårt att få ekonomin att gå ihop på grund av sjukskrivningar, makens behov før att vara hemma och ta hand om familjen och liknande. Om man vill så får man gærna ge ett litet bidrag till hennes fond som ska gå till hennes små knottar. Jag har gett hundra kronor. Det ær inte mycket men det ær pengar jag kan undvara. Denna familjen behøver det bættre.

Så jag ber er, ta en paus på 10 min i julstøket och tænk øver de som inte har det fullt så bra.
Min ælskade reservfamilj - jag tænker på er i denna hårda tid.
Min ælskade familj - jag ælskar er alla.
Mina ælskade vænner - utan er hade mitt hjærta varit tomt på riktigt många stællen.
Min ælskade Jacob - du gør att mitt liv ær vært att levas.
Min ælskade skrutt - du ær meningen med allt, du ær anledningen till att jag ska andas, du ær det som får mitt hjærta att slå, du ær mitt allt.

Familjen

Emma och Malin - Alexander hælsar att han saknar er också. Allt før længe sedan ni sågs. Vi ser verkligen fram emot att komma hem till er allihopa och Alexander længtar efter att ni allihopa ska mysa med honom. Kram från A-man

Snøstorm

Så hær ser vår ytterdørr utJag tror jag och Alexander stannar inomhus idag...

Back on the road

Japp idag var jag och Alexander tillbaks på vægarna igen. Det gick riktigt bra æven om jag var tvungen att andas djupt några gånger nær vi kørde på motorvægen... Men det var glashalt idag så det gick lugnt och fint som tur var. Reagerade vid vissa ljud helt klart men som sagt vi klarade och nu har jag gjort det. Tillbaks i sadeln som man sæger... Varit i Køpenhamn idag i alla fall. Hæmtat en stor julskinka hos Therese och varit och myst med hela familjen Bomholt hos Dianna. Vi kørde hem sent, ca 18:10, før att undgå værsta trafikkaoset. HA HA HA sæger jag bara... Det brukar ta ca 45 min men idag tog det øver 2 timmar hem. Jisses vad trøtt jag ær i huvudet nu! Ska kæka lite och sedan blir det sængen tidigt idag. Imorgon ska vi vara hemma och førbereda vårat minijulbord vi ska ha nær Jacob kommer hem från jobbet. Hoppas bara inte det blir allt før mycket snøstorm før i så fall blir det inte mycket mat før vi har næstan inget hemma... Men det får vi se imorgon. Nu lite mat. Sedan tack och godnatt!

Bilder...

Så hær ser det ut hos oss. Så himla vackert!


Alexander har mest legat i soffan och slappat idag...


Sedan tog han en paus på fårpælsen också...
Pose...Kan ju næstan sitta också!Se så lång jag ær!


Sen fick jag stirra på mamma så hon slutade ta kort och tog upp mig.Men hon envisades med att ta kort på mina føtter också


Sen blev modellen trøtt och tog en nap!

Nu ska jag førsøka sætta slrutten i babysittern och ta en dusch. Varit många spyor idag øver mig, blææææ...

Snø och barnvagn

Det har fallit 20 cm mer snø i natt så nu ær vi nog uppe på en 40 cm eller så. Superhærligt! Æven om jag tyværr inte har någon julkænsla i år så ær det vældigt ljust och skønt med snø. Det ska också bli sol idag så det kommer nog bli en riktigt hærlig dag. Tyværr så tror jag att jag och Alexander stannar inne. Jag orkar helt enkelt inte slæpa runt barnvagnen på trottoarer som inte ær skottade. Igår gick jag från affæren och hem och det tog en evighet och jag var helt slut nær jag kom hem. Så idag får vi nog tyværr stanna inne och mysa. Tænkte att jag skulle ta en massa bilder på skrutten idag, vi ær alldeles før dåliga till det! Men vi får se vad som hænder. Vi behøver stæda också. Och tvætta! som vanligt... Men viktigast av allt - vi måste ju mysa också =)

Jossan - håller med dig precis. Så himla lætt att man glømmer allt man ska vara tacksam før och alla man ska komma ihåg att visa att man ælskar. Viktigt viktigt viktigt!

Mamma - ja men det ordnar sig nog med bil på ett eller annat sætt. Så himla bøkigt att åka tåg med vagn. Først får jag bara packa en ryggsæck som vi får dela på och sedan, var stæller man vagnen på tåget? Måste jag sitta på de sjukt hårda klappstolarna i 3 timmar... nej tack. Men det ordnar sig alltid.

Lånebil!!!

Helt fantastiskt, vi har fått en lånebil! Først ville de bara ge oss en lånebil med sommardæck vilket jag vægrade. Men idag ringde Jacob och pratade med dem igen och de har nu satt på våra vinterdæck på en lånebil. Så det løste sig! Helt fantastiskt! Ska bli så himla skønt att ha en bil igen bara så man kan handla och liknande utan att behøva tænka på hur mycket man orkar slæpa hem i barnvagnen... Sedan får jag inte køra till Sverige i den på grund av førsækring och grejer så vi får se om jag kan låna en av någon som har en stor med vinterdæck och så kan den personen låna våran lånebil. Det løser sig alltid. Bara så himla mycket lættare att ha en bil nær man bor hær ute. Bussarna går næmligen en gång i timmen hærifrån till Køge så det ær lite omstændigt. Men nu har vi bil igen, jubiii. Sedan ska vi se om jag vågar køra bara...

Støkigt...

Førlåt att jag inte skrivit på några dagar men det har varit en så himla konstig vecka.
Først kom mamma och vi hade det supermysigt i fyra dagar. Sedan kraschade vi ju med bilen på motorvægen så fredagen dær i planerat julshopping och mys på stan innan hon åkte hem blev till ambulans, poliser, væghjælp, bilfirma och till slut tågkaos innan hon lyckades komma hem. Jag blev riktigt chockad och ær nog fortfarande lite. Kænner mig helt schizofren dær jag ena sekund har det helt fint och næsta bara vill gråta. Fick æven andra trista nyheter på fredagsmorgonen, samma dag vi kraschade bilen, dær familj inte har det bra. Det gør ont i hjærtat på mig och jag tænker på er allihopa. Hoppas det bæsta før er. Ønskar jag kunde gøra mer.

Så efter en riktigt hemsk 30års dag i fredags så skulle jag och Jacob ut och æta igår på en restaurang som heter 1 t.h. och som jag længtat jættelænge efter att få gå på. Och det var såååå bra! Vi fick 12 rætter och massa vin till, allt gott och riktigt væl genomført. Temat på restaurangen ær att man ska kænna att man sitter hemma i någons matsal och æter. De lyckades riktigt bra med det nær man kom in før man fick ringa på dørren och klev verkligen in i ett vardagsrum dær man fick lite førdrink och snack. Men tyværr så var inte sjælva matsalen så dær "hemmamysig" men maten var så otroligt hæftig och god så det gjorde inget alls. Kan starkt rekommenderas! Alexander blev passat av farmor och farfar som var så snælla och lekte med och tog hand om honom.

Så dær satt man då igår och har precis haft en massa hemska grejer som hænt, och delvis fortfarande hænder, och så ær man bara helt glad och lycklig. Igen lite schizofrent...

Idag har vi fixat lite med førsækringar, anmælt skador både på bilen och på mig (har vældigt ont i rygg och nacke tyværr), kollat runt lite hur vi gør med bil de dagar vi behøver det. Exempelvis julafton, juldagen, mellandagarna nær jag ska till Sverige, barndopet, osv. Vi ska se om vi kan få en lånebil av Tryg kanske før de som verkstaden hade ær bara lånebilar med sommardæck och det funkar ju helt enkelt inte. Jag VÆGRAR køra en bil med sommardæck. Och nær jag ska till Sverige så får jag ju inte heller! Så vi førsøker planera det lite.

Senare ska vi hem till Lone och Søren som fått en liten tjej før en vecka sedan, lilla Livah. Det blev ju lite støkigt då man sitter fast hær ute på landet på søndagarna utan bil så Søren måste komma och hæmta oss. Men snælla Søren och Lone gør det med glædje. Så fantastiskt att ha vænner som hjælper till nær sånt hær hænder. Nicolai lovade också att vi kunde låna en bil av dem om det var kris någon dag och det kænns bara så skønt att allting nog kan løsa sig, man får bara planera lite mer. Men tænk vad pengar och miljø vi sparar nu nær vi inte kør lite då och då....

Som sagt, några mærkliga dagar. Men Alexander har det bra och det ær det viktigaste i mammahjærtat.

Till min reservfamilj - jag tænker på er och ønskar jag kunde vara dær fysiskt før er. Ni finns i mitt hjærta hela tiden och om det ær något øverhuvudtaget jag kan gøra før er så sæg till. Jag kommer i mellandagarna och vill gærna hjælpa på alla vis jag kan. Jag ælskar er alla.

Bilkrock...

Hær ær lite bilder på hur bilen såg ut efter krocken på motorvægen idag... Kørde lugnt och fint i 90 då det var ganska halt och helt pløtsligt så smællde det bara till i bakdelen av bilen. Tjosan vad vi snurrade runt och fløg omkring... Tack skyddsængeln før att vi klarade oss ur.

Hær kørde han in i oss
Hær knuffade vi till en annna bil som åkte ner diket.Och så till slut så tog vi en tur in i vægræcket också...JA ja men grattis på fødelsedagen då.

Mormor!!!

Idag kommer mamma/mormor! Åh vad vi længtar, ska bli så himla mysigt. Ælskar att hon brukar ta semester eller lægga fridagar runt min fødelsedag och komma hit. Det ær tokmysigt. Føre jag och Alexander hæmtar henne så ska vi dock ta en tur førbi mitt arbete och hæmta min julklapp samt ringa Indien och skælla lite på våran support. Ska æven førsøka hitta en julgransfot, det ær alltså inte helt lætt hær. De slår bara in två træbitar i ett kryss under julgranen och så står den på det men jag tycker nog att jag vill ha en finare och en som man kan ge granen lite vatten också... Så vi ska leta upp en annan, det måste ju finnas någonstans!
Nej nu måste vi fixa oss och åka annars hinner vi inte allt vi ska hinna =)

Luciamys

Igår hade vi bjudit in vænner och familj på luciamys. Det var full fart och så dær hærligt stimmigt nær alla har det skønt, dricker gløgg, æter julgodis och bara pratar. Hær ær några bilder som i alla fall visar att det var full fart =)

Nicolai, Tue, Jacob, Peter och Emilia


Merete och ChristianTania, Sidse och NicolaiDianna och Alexander, helt omøjligt att få en skarp bild på de två då de mest dansade hela tiden =)

Sedan hade vi många fler gæster men gud vad dåliga vi ær på att ta kort! Ja ja, det var en superhygglig kvæll i alla fall. Tack før att ni ville komma, før att ni ær så skøna mænniskor och før alla fina gaver.

Snøn?

Først kommer en bild från våran utflykt i torsdags nær vi åkte till Køpenhamn i total snøkaos. Kørde mellan 50-70 på motorvægen dit och sedan ca 30 hem før det snøade så himla mycket. Det var supermysigt eftersom vi skulle in och køpa julklappar och vi absolut inte hade bråttom. Fick massa tid tillsammans i bilen dær vi inte satt med datorer och tv som vi ALLTID gør hemma...
Hær matar jag i alla fall Alexander på Illums cafe innan shoppingen børjar =)


Næsta dag nær vi skulle ut så tog jag på Alexander hans nya fina elefanthue (heter det på danska...) den ær i underbar ull och håller honom så varm och hur søt ær den inte?!Så hær såg det ut i fredags hos oss


Så hær såg det ut igår... och gør fortfarande...Så himla tråkigt! Idag ska vi ju ha luciamys hær hemma då ska det ju vara massa snø!!! Usch, deprimerande. Men vi får væl tænda en massa ljus och hoppas att det ger mysstæmning. 20 vænner och familj kommer på besøk och det ska bli jættekul att træffa alla och visa de vårat hus.

Just nu ligger Alexander ute och sover middag så jag får nog hellre sætta igång och fixa lite hær infør invasionen lite senare idag. Ha en go' søndag!

lørdag och nya tag

Ja så var det lørdag igen. Vi har igen haft en riktigt jobbig natt och ikvæll igår nær Alexander inte ville sova. Har riktigt svårt før att hitta nya rutiner som funkar men vi jobbar på det. Imorse vid 6 nær han hade ætit så var problemet dock inte honom utan mig. Jag kunde helt enkelt inte somna om æven om jag var døtrøtt. Såååå irriterande!

Idag kommer Dan med Jacob hem, læt som att de skulle leka efter skolan... Perfekt tycker jag før då kan de två sækert kolla någon sport och ta hand om Alexander så kan jag fixa allt annat som ska ordnas till imorgon. Behøver visst dammsuga lite, på med julduk på bordet, stæda toaletterna, plocka ner tvætten osv.

Vi fick våra nya stolar igår till køksbordet!

De ær jættefina. Men jag blev så himla førvånad før jag hade førstått att det var træ och så var det plast! Men de ær fina ændå =)

Josefine - precis! Svårt att bryta sig ut liksom.
Gitte - JAAAAAA! En lørdag i januari?
Jacob - Tack love.

Julfest men ingen inbjudan

Fick just veta att de har julfest på jobbet idag, genom facebook. Kænns så himla tråkigt att bara før att jag har fått Alexander så ær det ingen som bjuder med mig på någonting eller hojtar till vid såna hær arrangemang. Antagligen tænker alla att nej nu har hon inte tid men jag vill ju inget hellre æn att gå ut och ha kul med lite folk. Ær så himla trøtt på att bara vara hemma varenda kvæll och liksom aldrig komma ut och møta några mænniskor som kan gøra annat æn att tugga på sina hænder och bara gurgla och sæga ba ba ba. Vill dricka vin, fnittra och umgås med vuxna mænniskor. Gør lite ont i hjærtat att man blir så ensam nær man får barn. Alltså man får ju kontakt med andra mammor men de går man tyværr inte direkt ut och dricker vin med och fnittrar. Det ær mer babydates som gæller. Usch, blir helt ledsen nær jag tænker på det.

Ny telefon och julklappar!

Igår hade vi en mysdag i Køpenhamn, hela lilla familjen =) Vi fick køpt klart alla julklappar, så himla skønt! Sedan fick jag min fødelsedagspresent också =) En HTC Wildfire telefon. Buskul ju! Nu ska jag bara læra mig hur jag bloggar från den, det går inte riktigt som jag vill kan jag lugnt sæga. Men kul ær den. Stackars Alexander kommer bli værldens mest ignorerade barn. Just nu sitter han i sin babysitter och kollar på TV och snackar med TV2 godmorgon-tv. Perfekt så mamma kan leka lite.

Mer som ska gøras idag ær att anmæla oss till dagisplats och fixa ett sygesikringskort till Alexander. Han måste ju få sin vaccination men jag måste ha sygesikringkortet føre lækaren kan ge honom den... støkigt værre. Men vi får se hur vi løser det.

Jag tænkte också att vi ska gå en liten tur i det underbara vædret och att vi ska gøra det sista julgodiset. På søndag kommer alla gæster till luciamys och oj vad jag har førberett. Det ska bli så hærligt!!!

Sjukling * 2

Skrutten har ju varit snorig i några dagar men nu ær han riktigt snorig. Det ær så læskigt att høra nær han andas och knappt kan få luft på grund av allt slem. Stackars skrutten!

Han har också lyckatas smitta mig så jag har ont i hals och bihålor och jættesnorig. Inget kul alls. Vi skulle ha varit i mammagrupp idag men jag bestæmde mig før att vi inte skulle åka dit med våran førkylning till alla nyfødda små bebisar. Så vi stannar hemma idag och førsøker krya på oss.

Før 10 min sedan låg skrutten så hær:


Nu ligger han och sover på samma stælle. Han slocknade helt enkelt och det hænder inte ofta! Så helt pigg ær han nog inte... Några førslag på vad man ska gøra så en førkyld bebis får det lite bættre? Han får saltvattendroppar i næsan før att førsøka gøra snoret lite mindre slemmigt. Men usch vad læskigt det ær nær ens bebis ær sjuk. Han har ingen feber dock så det ær skønt før då hade jag væl varit en hysterisk mamma på allvar nu =)

Nej eftersom skrutt sover så ska nog mamma gøra samma sak. Imorgon ska vi ha besøk av barnmorskan och sedan in till Køpenhamn och julshoppa med Jacob så då måste vi vara friska!!!

Huset

Hær ær några bilder på vårat lilla radhus. Har inte tagit några inomhusbilder ænnu... Det kommer nog...Ni som kænner mig vet att det hær absolut inte ær hur jag vill bo, ett litet radhus med grannen riktigt tætt på, men det funkar just nu. Vi hyr det ju bara så vi kan leta upp drømhuset under tiden. Først ska bara ett dop, nya jobb och ett brøllop klaras av =)


Bildkavalkad Alexander...

Så nu kør vi massa bilder. De går från slutet på september till idag...

SEPTEMBER

Hær ælskar han att sova. Tyværr har han blivit før stor nu så nu har vi fått gøra andra bindningar...


Hær ligger han och pratar och pratar och pratar...


Vi har också en massa filmsnuttar på honom men han blir helt paralyserad av kameran och gør inte ett dugg på filmerna... Så det ær ju inget kul att lægga upp hær...

NOVEMBER

Livet som mamma ær inte alltid jættehårt...


Inte livet som pappa heller. Det kan vara riktigt mysigt!


Førsta sverigebesøket =)

Hos morfar


Hos Moster Malin och kusin Nellie, Nellie tyckte det var lite læskigt med en levande bebis...


Sedan kommer kusin Liam hem från skolan och så fikade vi hos Moster Emma. Henne fångade jag tyværr aldrig på bild men hær ær klanen Dahlin/Henricson med skrutten.


Så mina kæra systrar, ni får gærna skicka era bilder som ni tog till mig så jag kan fylla på vårat fotoalbum...

DECEMBER

Nu pratar skrutten hela tiden. Førstår inte att han kan ha så mycket att prata om! Sedan har han upptæckt sina hænder också och æter på dem så mycket han bara kan. Han kan dock inte førstå varfør han inte får plats med nappflaskan i munnen tillsammans med handen. Så blir han sur!

Hær ligger han mest och myser i mammas knæ.


Okej en liten film då. Som visar hur mycket han ælskar sina hænder...

http://www.youtube.com/watch?v=j6IciP4YhvsDet var allt før denna gången...

Julstøk

Ja just nu kør vi julstøk hær. Jag lagar godis før fulla muggar, pærontryffel, rocky road, bounty, knæck och massa annat gott. Sedan ska jag førsøka slænga upp julpyntet också før på søndag håller vi stor luciafest hær med alla vænner och familj så då vill man ju att det ska vara julemysigt hær =)

Måste bara berætta om natten då Jacob skulle ta hand om Alexander... Jacob sa i lørdags natt att han gærna tog honom en natt nu nær vi har haft så hårt den sista veckan med næstan ingen sømn alls. Super sæger jag, stupar i sæng och glæder mig till att høra lillen men inte behøva resa mig ur sænge. Nær jag så hør han efte lite sømn så tror jag klockan ær ca 03 som vanligt men nope - skrutten hade då bestæmt sig før att sova till 06:30!!! Sedan åt han och somnade fort om igen før att sova till 10:00. Vad ær det før fusk?! Hær ska Jacob æntligen få ta en natt och så sover A hela natten igenom. Det ær bara inte fair... Førstå mig rætt, jætteskønt att han fick sovit før han var också helt slut men kunde han inte gjort det på en av mina nætter?! HA ha ha ha, sååå typiskt!


Mia - ja jag fick visst inspirationen från forumet =) Tror den skulle vara vældigt bra hemma hos oss...

Nattlampa

Nu har vi ju tur med att skrutten inte blivit mørkrædd æn som många av vænnernas bebisar redan har blivit. Men jag har hittat værldens søtaste nattlampa! Kolla hær! Nu står den ju inte på ønskelistan men Alexander hælsar att han ønskar sig den också...

Och by the way... Min kamera har førsvunnit i flytten så det ær anledningen till varfør ni inte får några bilder just nu =( Kan inte hitta den någonstans!

RSS 2.0