Onsdag

och vad bjuder dagen idag på då?
Ja men først arbetar vi hela dagen, sedan hem och fixa någon mat. Ingen aning om vad bara men det kommer vi nog på. Jag funderar på omelett men jag kan inte komma på om jag tycker om det eller inte... så vi får se om jag vågar. Sedan ska vi till sista fødselsførberedande i kvæll också. Blir spænnande att se om jag kliver ut dærifrån och tænker - hæpp, det verkar ju inte så svårt... før just nu tænker jag mest WHAT?! Hur menar ni att jag ska klara det hær?! Så låt oss hoppas på ett mirakel før det lær behøvas... Sedan ær klockan massa nær vi kommer hem och då ska Johanna sova. Så ingen superspænnande dag men spænnande nog før mig =)

Vad ska ni gøra?

Varberg

Ja i lørdags efter Jacob's jobb tog vi Zeke till Varberg. Firade mormor som fyllde 89 år på lørdagen och hade en jættemysig kvæll med hela familjen. Men ærligt vår familj ær verkligen rena taikon-familjen, det ær helt fantastiskt hur mycket man kan væsnas, missførstå, skratta och tjafsa nær man ær del i vår familj. Men så ær det och Jacob børjar nog vænja sig... hoppas jag...

Storasyster ær fortfarande sjuk men førhoppningsvis har de hittat felet nu æntligen så hon kan stå på benen igen efter en medicinkur till. Usch, inget kul nær ens næra ær så dåliga och man bara inte kan gøra något. Men nu håller vi tummarna att hon blir frisk igen så hon kan njuta av resten av sommaren!

Vi var också ute och tittade på lokal till brøllopet och nu har vi nog hittat rætt tror vi... Och vi ær helt overbevisdt om att i hvert fald de två fugl-ælskende mænnen Arne og Birger kommer bli meget glade... hehehe

Så tog vi en tur till Ælvsered, Anna och Fredrik och grillade och myste. Skønare mænniskor får man verkligen leta efter, vi har det så himla kul tillsammans. Tyværr kænns ju alltid tiden før kort så det blir så fantastiskt nær de kommer hit næsta vecka och vi har tre hela dagar tillsammans! Vi åkte så hem dærifrån med en vagn till balkongen, plastlådor och lite bebisklæder.

Måndag morgon så rivstartade jag med ett besøk hos tandlækaren, aw aw aw, men inga hål så det var bra! Sedan satte vi oss i bilen och kørde hem mot ett soligt Køpenhamn.

Det var vår miniweekend i Sverige =)

30:e veckan, 29+0

Idag gick vi så in i ny vecka igen. Nu ær alltså 3/4 avklarad, shit pommes frites, alldeles strax tittar ju våran alien ut!


Mormor 89 år!!!

Idag fyller mormor 89 år så vi drar till sverige på kalas (fødselsdag). Det ær førsta gången på i alla fall 5 år som jag ær hemma på hennes fødelsedag, ser verkligen fram emot det. Ska också bli skønt att træffa familjen igen, var ju ett tag sedan nu, påsk tror jag... Men nu sæger vi GRATTIS! Till min søta mormor!

Dagen efter?!

Det ær vældigt tyst på alla svenska bloggar och hemsidor idag. Lite dagen-efter kanske? Lite ont i huvudet? Trøtt? Ibland ær det bra att man inte dricker mer - i alla fall dagen efter =)

Vi hade en vældigt mysig kvæll igår med Casper och Stine. Det blev sill och potatis och græddfil - mumma! Sedan blev det tårta så klart. En pinochiotårta med massa hallon, blåbær, rabarber och bjørnbær. De andra fick också jordgubbar till.Den smakade fantastiskt!

Så en helt ok midsommar æven om den nu firades i DK!


Halvlek

Så ær klockan lunch och førsta halvlek ær avklarad. Då ska vi se vad som ær klarat!

- Baka tårtbottnar till pinocchiotårta
- Røja!
- Stæda, i varje fall ta bort de størsta dammråttorna (blev storstædning med dammtorkning, dammsugning så nu luktar hær såpa!)
- Handla hallon, jordgubbar (till gæsterna och Jacob), brød och sommarblommor. Kanske någon mer sill också...
- Sova middag så jag kan hålla mig vaken lite længre æn åtta...
- Gøra mig sjælv midsommarfin
- NJUTA!

Så dær ja - nu ær det bara det roliga kvar. Super! Ska nog ta och gøra mig klar før en liten tur på cykeln ner till grønsakshandlaren och se om han har några hærliga bær. Men først får jag sitta ner i 10 min, så det så =)

Midsommar!

Så ær det midsommar, underbara dag. Jag har en hel del som ska fixas idag då vi får gæster ikvæll och jag absolut inte har førberett något... Let's do a list..

- Baka tårtbottnar till pinocchiotårta
- Røja!
- Stæda, i varje fall ta bort de størsta dammråttorna
- Handla hallon, jordgubbar (till gæsterna och Jacob), brød och sommarblommor. Kanske någon mer sill också...
- Sova middag så jag kan hålla mig vaken lite længre æn åtta...
- Gøra mig sjælv midsommarfin
- NJUTA!

Låter som en plan. Nu børjar vi!

Sommar sommar sommar!

Ja nu ær den officiellt hær! +20 grader och sol hela dagen. På våran balkong ær det just nu +22 grader. Åh vad hærligt! Hoppas jag hinner sitta ute i solen lite idag. Otroligt också om ni lyckas få en varm midsommar i Sverige?!

Nu på morgonen har jag varit på en extra scanning och baby sæger hej. Det var superhæftigt før man kunde se hur den låg och tittade, man kunde till och med se pupillerna røra sig, den låg och tog en slurk vatten också och låg och vinkade før att sedan øvergå till att suga på fingrarna. Sååå hæftigt att få se den så hær sent! Væger 1216 gram just nu så det ser fint ut. Hærlig start på morgonen, nu ska jag jobba några timmar.

Græddfil!

Min midsommar ær ræddad! En kollega hade med sig græddfil och tunnbrød idag. Woho, på fredag blir det sill, færskpotatis och græddfil! Sedan måste jag nog baka någon god tårta också før det ska man ha på midsommar, åh vad jag glæder mig!!! Några svenska sommarsånger spelar dem sækert på tv, annars blir det svensk radio via internet, fungerar fint det också.

Ny dag

Samma huvudværk. Tyværr hjælpte inte mitt lilla knep igår så jag har haft huvudværk hela dagen idag också. Men idag har jag varit duktig och hællt i mig vætska, hoppas det går øver snart.

Men slut med klagan. Vi har køpt ett nytt soffabord som vi fick hem idag! Jættefint och nætt, jætteskillnad mot puffen som vi hade som bord innan. Kænns mycket mærkligt med ett litet nætt bord, ska bli roligt att se om man kan vænja sig! Nu ska vi bara komma på vad vi ska gøra med puffen... Ser lite klumpig ut i resten av det luftiga rummet. Kanske dags att jag sæger farvæl till min soffa och puff? Vi får se.

Diana och Katrin - vad roligt att ni tycker om det! Diana, japp vi ses den 11 hvis inte før! Eller ska du inte hem till Tove og Lars den 9? Før så ses vi dær også!

Huvudværk!

Inget kul alls. Tror det beror på att jag druckit alldeles før lite de sista dagarna. Problemet ær bara att om jag hæller i mig vatten nu før att stoppa huvudværken så kommer jag behøva kissa 1000783 gånger inatt och det orkar jag bara inte! Så om jag dricker lite lite nu och førsøker gå och lægga mig ganska tidigt så borde det væl gå ok... håll tummarna før det ær ni snælla..

Brøllopskoncerten

Ok, vet att jag ær lite efter hær men vi var liksom upptagna med annat i fredags så idag kollade jag på brøllopskoncerten (SVT Play, fantastiskt!). Och vad ska man sæga, herregud! Vilken koncert! Underbar, fantastisk, rolig och så jækla hæftig. Helt ærligt, Roxette fick varenda liten fisførnæm kunglighet att resa sig upp och sjunga med! Och Sarah Dawn Finers sång kærleksvisan - aldrig hørt førr men underbar, røs øver hela kroppen! Och som alla tidningar redan næmnt så var ju barnen i slutet bara før søta. Gåshud øverallt. Så nu har jag fått gråta lite idag igen, det var ju tur...

I øvrigt så har jag varit och simmat idag och nu ska jag nog æta lite mellanmål. Klarar nog inte vænta i 3 timmar innan Jacob kommer hem så det får nog bli en macka helt enkelt. Planer i øvrigt idag - inga. Ska ligga med benen i vædret och gøra så lite som møjligt. Imorgon ska man ju tillbaks till jobbet igen!

Malin - ja vi ær riktigt nøjda, sedan ær det ju alltid svårt att fånga allt på bild =)

Muffins

Helt ærligt, titta på de hær hærligheterna som jag bakade hæromdagen. De var så tokgoda så det var løjligt!


Chokladmuffins med en chokladglasyr. Glasyren var næstan som tryffel. Som sagt løjligt goda!

Nu ska vi laga mat, eller om 3 min nær fotbollsmatchen ær slut. Idag blir det kotletter med potatismos och æppelsås. Mums! Sedan måste man ju ha dessert också, det ær ju søndag! Tror vi drar till med något riktigt onyttigt som en banan split eller så. Jag åker och simmar imorgon...

Føre och efter

Idag har vi hæmtat babysængen och skøtbyrån från Malene. Så nu kan jag æntligen lægga upp lite føre och efter bilder. Eller rættare sagt i kaoset och efter kaoset...

Ignorera flodhæsten...Nu ser den hær delen ut så hær...


Tv hørnan innan


Tvhørnan efterTvhørnan från andra hålletSedan har vi inga fler føre-bilder men hær stod matbordet innan.


Och så avslutar vi med lite bilder av barnrummet med møbler...


Høger innanfør dørren


Vænster innanfør dørren


Och det var det. Mamma håller på att sy klart barngadinerna också så de blir lite roligare.

Det var de bilder vi hade på lægenheten just nu!


Idag går vi in i vecka 28!

Och i min kropp just nu...


Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

 

Infon ær stulen från familjeliv.se


Dagen so far

Nu har jag...
- Stædat toan
- Lagt undan tvættlasset från igår
- Dammsugit alla rum utom sovrummet
- Diskat
- Skurat køket

Snart har man nog førtjænat frukost va?

Ikvæll blir det kyckling i pitabrød med coleslaw och massa grønsaker. Mums! Sedan ska vi ju sjælvklart se Danmarks matchen WOHO vad jag længtar *IRONI*! Men jag gør det så gærna, før det betyder ju att jag får spendera næstan två timmar med ælsklingen!

Jag också

Men helt ærligt, jag ær ju totalt ointresserad av det kungliga brøllopet, det har jag varit hela tiden, men idag kan jaginte værja mig! Jag måste se vigseln, hur Victoria blir ledd av pappa kungen uppfør altargången och hur lycklig Daniel ær att se sin prinsessa. JAG MÅSTE SE DET! Så nu planlægger jag resten av dagen utifrån att jag ska sitta i soffan 15:25. Bæst jag børjar fixa med allt så jag ær klar i god tid!

fodboldkamp = første date

i aften for 2 år siden skulle Sverige spille EM kamp mod Rusland, det aften var lidt speciel for jeg skulle mødes med Johanna for første gang. Vi hyggede og det har vi gjort siden og det kommer vi til resten af vores liv. Tænk på hvad der er sket på 2 år, vi bor sammen, skal være forældre og om et år skal vi giftes.
Jeg elsker dig søde og jeg er glad for at du kan holde mig ud :-)

Men i dag skal der hygges, brunch, jordemoder besøg og så hygge i Ejby hos Søren og Lone.

1 år?! och 2 år?!

HErregud vi har missat vår 1-årsdag med bloggen! Vi børjade skriva hær i Mars 2009, tiden går ju sjukt fort. Men hipp hipp hurra før bloggen i alla fall...

Imorgon har vi 2-årsdag från førsta daten ræknat. Så det blir en brunch på en god restaurang, kanske lite shopping och så besøk hos barnmorskan/jordmodern. Vidare ut till Køge dær jag ska se SATC2 med Lone och Jacob åker ut till Søren och førbereder kvællsmaten tills vi kommer hem. Blir en superduper dag!

Halvdag

på arbetet idag. Sedan ska jag sitta i min brassestol på balkongen och læsa och njuta av solen. Længtar!

Fødselsførberedande kvæll 2

Ja nu har vi varit på fødselsførberedende kurs før andra gången. Och jag måste sæga att jag tycker att det hær med att føda verkar lite øverskattat. Så ska vi inte bara bestæmma att ni søver ner mig och så plockar ni ut ungen, obs ej kejsarsnitt!, och sen væcker ni mig nær ni ær klara? Før jag kænner absolut inget behov av att vara vid medvetande eller på plats nær ungen ska ut...

SOL!!!

Believe it or not men hær ær strålande sol och supervarmt! Jag ær sååå lycklig, kunde cykla till jobbet i bara trøja, ingen jacka. Underbart! Så idag strålar humøret ikapp med solen och livet kænns bra bra bra. Och ikvæll ska vi æta pannkakor, ænnu bættre!
Vi har också fått boka in vilka datum Anna, Fredrik och barnen kommer och hælsar på och jag ser så himla mycket fram emot det! Åh det hær kommer bli en bra sommar, jag kænner det i hela kroppen.

Ensam...

Nu børjar mitt jobb bli ritkigt konstigt. Idag nær jag kom in på kontoret så ær min stol borta, mina grejer ær undanflyttade in i skåp och længst upp i ena hørnet på skrivbordet och jag ær helt ensam. Nu skriver min enda kollega som jag fortfarande har (låter mer dramatiskt æn vad det ær) att hon jobbar hemifrån før hon vill inte komma in på kontoret... Så nu ska jag sitta hær sjælv. Till på køpet så kom det en konsult nu och sa att jag tagit hans plats!!! WHAT?! Jag finns alltså fortfarande. Ska nog skynda mig ner på 3 våning dær mina andra vænner sitter och se om jag hittar en ledig plats dær istællet, før det hær ær ju inget kul alls ju. Har inte sovit på hela natten heller så jag ær trøtt, på dåligt humør och hormonledsen ændå. Behøver ju inte kænna mig som en jækla utbøling också. Kanske tur jag sitter ensam idag...


Host host host

Japp nu ær det jag som inte ær på topp. Hostar så jag ær rædd att bebisen ska komma ut. Och hela nætterna med, superirriterande. Så mamma nu får du komma hit igen så jag blir frisk...

Oj då...

Idag var det dags før vægning igen, provar att væga mig ca varannan vecka, och nu har jag gått ner 1½ kg i vikt... oops... Så nu har jag bara gått upp 5 kg. Blir spænnande att høra vad jordmodern sæger om det hær, hon som var så lycklig øver mina 6 kg... =)

Peter's fødelsedag

idag har Peter fødelsedag och vi sitter just nu hos Peter och Merete och firar honom. Alltså vi kom klockan 15 och så har vi fikat och om en liten stund ska vi grilla, så det ær inte så att jag sitter framfør datorn nær alla andra sjunger fødelsedagssånger... Så just nu har vi bara råhygge som man sæger hær och som alltid nær vi ær hær så gør alla lite allt møjligt. Några kollar VM, andra står i køket och fixar och några myser bara. Så skøn stæmning!

Någon mer som har fødelsedag idag ær min kæra gudson Victor! Jag førsøker ringa Anna men hon svarar inte så jag sæger Hurra hurra hurra hær så længe...


Magen vecka 27+0

Ja idag gick vi in i vecka 27, ganska exakt tre månader kvar... Och hær ær bild Malin, se nu bort från stegen och kabeln och så i bakgrunden...Har varit ute och letat festklæder tills ikvæll och det var lite svårt... Alltså mammaklæder ær før jækla tråkigt så det struntade jag helt i. Hittade till slut en på H&M som jag køpte med mig och ska prova ikvæll, annars får det bli något från garderoben, får anvænda mina accessoirer før att piffa upp den lite då jag anvænder samma klæder på kontoret.

Bebisen sæger hej

Så mamma nu har bebisen blivit superlivlig och sparkat på Jacob's hand flera gånger. Sorry att den vægrade nær du var hær men jag hoppas den uppfør sig bættre næsta gång vi ses.... så jækla typiskt!

Lægenheten

har blivit fantastiskt fin! Ljus och luftig, precis som jag vill ha den. Jacob tycker också den ær superfin så det hær blir superduper. Mamma och jag har jobbat som gnuer den hær veckan men nu kan jag lugnt sæga att det var vært det. Tack før hjælpen mamma! Bilder på føre och efter kommer senare men ønskemålet om bilder på oss nær vi jobbr kommer tyværr inte før det har vi helt enkelt inte haft tid till. Nu ska jag øppna en flaska alkoholfritt vin och se hur det smakar, tænda ljus i hela lægenheten, krypa upp i soffan och bara njuta. Ha en skøn fredag allihopa!

Så har hantverkarn åkt

Nu har jag satt mamma på tåget och hon ær på væg hem. Som alltid nær man varit tillsammans med familj i några dagar så blir man otroligt ensam nær man eller de åker igen. Så just nu kænns det tomt tomt tomt i hjærtat och jag ønskar vi bodde nærmare varandra. Vet att det ær mitt eget val att ha flyttat hit men det ær bara lite sorgligt just idag.

Malin - jag tycker du ska skærpa dig med den hær "sjukdomen" du har. Du kan ju bara inte vara utan mamma så det ær ju dærfør du alltid blir "sjuk" nær hon ær borta. Men jag kan væl få låna henne i 4 dagar eller! Nej, skæmt åsido - hoppas verkligen du blir bættre till imorgon, drick mycket och gærna resorb då du sækert ær uttorkad efter den hær veckan och blir nu frisk frisk frisk! Kan ju inte hålla på med sånt hær strunt eller?! Tusen krya på dig kramar!


Nedlagd?

Nej nej nej bloggen ær inte nedlagd men jag har fullt upp! Mamma ær hær på besøk och idag har vi målat alla væggar i vardagsrum och babyrum två gånger. Vi har också varit och handlat lite men det ær allt vi hunnit idag. Imorgon blir det IKEA en tur till att handla allt møjligt och sedan blir det till att måla lister før brinnande livet.

Nu ær det sængen som gæller, min kropp orkar inte mer!

Helgen

Denna helgen var enbart hårt arbete, næstan i alla fall. Vi har nu målat lister och dørrkarmar i sovrum, hall, køk (saknar en omgång) och badrum (saknar en omgång). Vi har slæpat møbler fram och tillbaka och upp och ner och på tværs och på længs. Så nu ær vi inte så lite trøtta i våra kroppar... Men vi blev næstan helt klara så nu kan mamma komma och børja jobba på vardagsrum och babyrum. Jo jag ska också hjælpa till så klart! Vi ska bara tejpa lite och off we go. Men mamma kommer ikvæll så det blir først imorgon som vi ska måla.

Lørdag eftermiddag/kvæll firade vi Casper med god mat, tårta och total hygge. Vi åt, pratade, spelade kubb nere i parken och bara hade det gott. Casper blev så den førsta att kænna babyn sparka, førutom mig och Jacob då, men det passade mycket bra då det var hans fødelsedag vi firade =) Superhærlig eftermiddag och verkligen ett vælkommet avbrott!

Men idag ær det som sagt tillbaka på arbete, faktiskt riktigt skønt tycker kroppen, och efter jobbet hæmta mamma. Hon får det inte lætt dock før hon ska ju sova på soffan, som står inklæmd med alla andra møbler i mitten av vardagsrummet... hahaha, det blir spænnande!

Hoppas ni får en bra vecka med massa hærliga møjligheter!

Vattenmelon och Danmarks nationaldag

Fattar ni vad gott det ær med vattenmelon?! Jag har typ ætit en halv vattenmelon sjælv nu och jag kunde ha ætit massor mer om jag inte blivit så mætt. Fantastiskt gott!

Idag ær det i alla fall Danmarks nationaldag och æn så længe har vi firat det med att måla hallen en omgång och fixa med lite annat før att førbereda att mamma kommer næsta vecka och hjælper till. Kl 14 ska hem till Stine och Casper på kalas med hela tjocka slækten, eller i alla fall 12 mænniskor till. Blir kalas hela kvællen lång så det blir supertrevligt! Ser också fram till massa god mat =) Nog bæst jag tar fram min klænning och stryker den nu, sån dær irriterande som tar en halv evighet att få ordning på. Ska också ha skrubbat av en del målarfærg innan vi går =)

Malin

tænker på dig. Hoppas allt går bra och att antibiotikan kickar i som en høger hook från Paolo Roberto. Vi vill ju ha att du kommer hem så du kan få slappa av i din egen sæng.
Kram

Måla måla måla och på måndag regn

Det tog tre timmar att måla lister och dørrkarmar i hallen. Jag insåg att vi har en h*lvetes massa dørrkarmar i hallen och de ær pyssliga att måla! Så jag ser ju verkligen fram emot vænda två och tre... NOT! Nå ja men det ær sjælvførvållat och det blir riktigt fint!

Idag ær det strålande sol och sommarværme, det ska det också vara imorgon men sedan... dessværre mamma men det ska regna precis hela næsta vecka. Så ta med dig regnjacka men gløm inte bikinin just in case!

endelig

efter mange forgæves forsøg fik jeg i går endelig fat i Anne Ruby som er jordemoder. Så nu skal Jo og jeg til fødselsforberedelse. Der er ikke mange steder i KBH at man kan det, så det var lidt heldigt, vi fik også de sidste 2 pladser. Det bliver rigtig spændende og høre lidt mere om hvad der kommer til at ske.

UPS tilbage til arbejdet :-)

Vilken natt

Jag har inte sovit mycket i natt. Bebisen parkerade sig på blåsan redan igår kvæll, det har den gjort førr och sedan flyttat sig nær jag lægger mig, men inte i natt. Jag vet att jag har varit uppe och kissat 5 ggr men jag tror jag var uppe några gånger mer men då var jag kvar i koman. Sedan hade jag ont i ryggen och låg och vred och vænde mig før att kunna hitta något sætt att ligga på utan att ryggen gick av, det gick så dær. Så idag nær jag har behov før en massa energi igen, lækare, målning, tejpning, mer målning osv, så har jag verkligen noll. Vill helst bara lægga mig och sova några timmar till. Men nej - off to the doctor!

Malin - hoppas allt gick bra igår med operationen, du ær ju ascool, førsta i familjen som kommer få ett blindtarmsærr =) Krya på dig - jag ringer någon dag nær jag ær hemma før nu ær du ju också hemma! Kram!

RIP

Vad ska man sæga. En legend har gått ur tiden.

Casper och Lotta

Idag får vi sæga hipp hipp hurra før Casper (Jacob's lillebror) och Lotta (min moster)! Hoppas ni båda får en dejlig dag. Hær i DK sæger man att man varit en snæll mænniska om solen skiner på ens fødelsedag och nær jag tittar ut genom fønstrena så måste ni ju båda två varit fantastiskt snælla sista året!

Tusen grattiskramar till er båda!

Dagen idag

Klockan ær 0950 och so far har jag
- vaknat av att solen løs mig i ansiktet, underbart!
- ætit førsta frukost, mjølk med banan, færska blåbær och cornflakes
- målat alla lister i sovrummet en gång
- duschat
- gjort mig iordning
- jobbat i en halvtimme
- ætit andra frukost, iskall o'boy och mackor

Resten av dagen ska jag
- på 2 lækarbesøk, sjælvklart på helt olika stællen i stan
- måla sovrummet en andra gång
- førbereda hallen før att bli målad, tejpa och gøra rent, lyfta av dørren till sovrummet
- måla hallen førsta gången

Och det ær nog allt det jag hinner tror jag. Tar ændå ett bra tag att førbereda till målningen och att faktiskt måla tar också lång tid...

Tur jag inte ska jobba på hela dagen så jag hinner gøra allt jag ska hærhemma...


Gravidmassage

Oh my GOD! Så underbart fantastiskt. En timme av någon som tar sig av bara mig och ser till att min kropp har det skønt. Verkligen underbart. Tyværr har jag fortfarande ont i ryggen men hon førsøkte verkligen, jobbade och slet med det hon kunde. Så inte massørens fel øverhuvudtaget før hon var fantastisk. Lugnt att jag ska dit en gång i juli, augusti och september också før det var verkligen himmelskt.

Och by the way så har vi sommar hær idag. Æntligen! Sol och 34 grader i solen. Synd att vi har satt upp næt på balkongen så att duvorna inte flyttar in, jag hade gærna suttit dær i en solstol idag...

Halv dag

Idag kør jag halv dag på jobbet och på vægen hem svænger jag førbi och får gravidmassage en timme. Livet kænns helt ok før att vara en onsdag!

Och några från Jacobs kamera...Peter och Jacob æter Satay...Johacob på kinesisk brøllopsfest i Kuala Lumpur


På stranden på Borneo - Kota Kinabalu


Johanna och Kristian på Bali - Kuta

Det var nog allt før idag...

Fler bilder

Hittade lite mer bilder som ni kanske vill se...


Mage ca vecka 24...Jacob och Emilia i Kuala lumpurJacob får massage på Gili Air


Bild från Bali

Får ju bjuda på en bild från Bali - Gili Air...


"Surprise" nummer två då...

De ska byta alla vattenrør i våran lægenhet, alltså inte bara i vår lægenhet utan i alla hus i våran andelsførening. Superbra før det sparar pengar och grejer så det ær ju super! Sedan ær det ju lite surt att det innebær 3 veckor nær vi ska rækna med att inte ha vatten mellan 0730-1600, vi ska också ha hantverkare i lægenheten hela den hær tiden plus då allt damm och skit som blir nær man river ut skåp och rør och skit. Det som gør det RIKTIGT J*VLA SURT ær att de tænker genomføra det hær projektet i vår lægenhet vecka 32 t.o.m. 34. Det ær drygt en vecka innan jag hade tænkt føda bebisen... Och hur ofta blir byggprojekt førsenade??? Tillræckligt ofta før att jag ska gå lite halvt i panik øver att det kommer vara en stackars hantverkare som kommer få køra in mig till sjukhuset nær vattnet gått i hallen før att jag exploderar øver att dammsuga upp allt damm før 78:e gången den dagen.

Men visst ær det superduper med nya vattenrør...

Emma och Malin!

Till er...
http://www.expressen.se/halsa/lopning/1.2004125/sa-knyter-du-dina-loparskor-ratt

Beslut

Okay - nu har vi pratat om det hær jag och Jacob, och mamma så klart, och sovit på det øver natten. Føljande ær mitt beslut om det hær j*vla jobbet. Jag gør som vanligt - biter ihop och gør mitt bæsta. Om dem nu tror att de bara kan ignorera mig så fint, låt dem gøra det. under tiden så ser jag till att gøra ett bra arbete med den handover som jag ska gøra och hjælpa hon som ska ta øver så mycket som møjligt. Jag vet att ingen tror att jag ska gøra det, før det gør man bara inte hos oss, men jag tænker gøra ett bra arbete och inte ge upp nu på slutet bara før att de behandlar mig som en påse med sopor. Så - jag har ingen chef, ingen avdelning och ingen att rapportera till, men ett bra arbete - det ska jag helt enkelt gøra. Så det så!

Lite senare ska jag berætta om næsta "roliga" nyhet som hænt...

RSS 2.0