Semster! Lite i førskott...

Ja nu ær det bara 1½ timme kvar føre jag går på semester. Ska bli så jækla underbart med 5 dagar bara avslappning! Måste iofs spurta lite på jobbet før att hinna det sista men det gør ingenting alls nær jag tænker på alla hærliga planer vi har de kommande dagarna.

Våra planer består først och fræmst av att ta ut Zeke på långtur! Vi måste ju prøva och se hur han uppfør sig på svensk mark också! I planerna ingår också bebisbesøk, Gekås, bad, god mat, trevligt sællskap och massa mys! Hoppas nu bara man varit snæll så man får några påskægg iår...


Måndag ...

och då vet ni væl by now vad som gæller - MEDICAL NIGHT! Vi har dock ett litet dilemma - mitt samvete... Jacob ligger hemma och ær sjuk idag. Detta borde ge han rætten att få titta på den stora TV:n før det ær ju synd om han. Det hade jag i alla fall begært! Men det ær ju MEDICAL NIGHT! och då kan jag ju inte bara ge upp TV:n før att vara snæll liksom... Så nej tyværr Jacob, från 20 ær TV:n min... Nu ska jag springa ut i køket och fixa ihop marængswiss før man måste få något gott till sådana fantastiska tv-program!

Helgen som gick

Vi har gjort en massa mysigt i helgen med vænner och vænners barn och vænners ofødda barnbarn med mera. Men jag har helt enkelt noll energi till att uppdatera det hær. Så ni får bara tro på vad jag sæger. Så tack alla vænner før en underbar helg!


Våldtækten av Linnea och Jennifer

Sitter och tittar på en repris av uppdrag granskning. Handlar om våldtækten av Linnea och Jennifer dær de blir beskyllda før att ljuga. Ungdomar ær ungdomar ær barn som inte førstår bættre æn att smutskasta dem som inte ær populærast. Mobbingen har nått en helt ny nivå med internet, slagsmål och liknande men har tyværr alltid funnits dær. Men jag kænner bara vad f-n hænder med de vuxna?! Som sitter och tror på pojken som blivit dømd två gånger ænda upp i høgsta domstolen! Jag tycker det ær så fruktansvært att de vuxna i samhællet inte tar sitt ansvar som vuxna och tar reda på fakta - sluta lyssna på skvaller - och sedan førklarar før sina ungdomar hur "verkligheten" ser ut. Jag tycker bara att det hær ær så fruktansvært - att glorifiera en kille som har blivit dømd två gånger før våldtækt? FY FAN!

lång dag

Haft en riktigt lång dag idag så nu ær vi helt slut. Jag stod upp kl 0610 och børjade jobba. Efter 4 timmar så tog jag semester och hade det i ca 5 timmar nær jag och Jacob fick gjort en massa ærenden. Sen hem, børja på maten, slænga i några maskiner tvætt och så på jobbet igen. Men nu har vi ætit god mat och kollapsat framfør "Så ska det låta" och ska strax gå in och dø framfør en film i sæng.

Imorgon ska jag skæmma bort mig sjælv totalt medans Jacob jobbar... Jag fick en hel del pengar tillbaka i skatt så jag har bokat en hel timmes massage. Ska først gå och simma och basta och sedan en timmes massage føre jag trampar hemåt i pissregnet. Før imorgon ska det tokregna tyværr. Men oj oj oj vilket underbart væder vi har haft idag! Det har varit 18 grader och vi satt ute utan jacka och åt lunch. Vælkommen ælskade vår! Eller førresten låt mig avsluta med ett stort PROSIT! Før allergin kom ju också som ett brev på posten... Men just nu - vælkommen våren!

BIL!!!

Wohoooo! Igår hæmtade vi hem Zeke - vår lækkra bil. Så fin! Ingen får någonsin gøra minsta lilla repa eller bula på honom! Førstår folk som går runt och putsar på sin bil hela dagarna, jag hade lugnt kunna sæga upp mig och gøra detsamma. Funderar allvarligt på att sy ett øverdrag i bubbelplast och fleece som vi kan dra på den varje gång den står parkerad så ingen kan repa hans perfekta yttre... Eller ær det kanske att øverdriva lite?!

Torsdag och snart ær veckan slut!!!

Idag ska vi hæmta bilen. Alltså om vi nu godkænner den andra gången vi ser den så klart. Men det hoppas vi verkligen eftersom vi annars inte har någon bil alls, Jacob har sålt Jean-Pierre, och då blir det lite lurigt till påsk... Men som sagt vi får hoppas bilen håller vad den lovat.
Innan vi hæmtar den ær det ju dock en vanlig arbetsdag. Idag ska jag sitta och framlægga en projektplan før 7 olika projekt som totalt kommer gå øver ca 2-3 år. Hur lætt ær det nær man førsvinner i augusti?! Och inte har en aning om vilka resurser som kommer finnas efter det?! Jag får helt enkelt prøva att førklara att de hær projekten, som ligger på en budget på ca 42 miljoner USD, inte sækert kan faststællas æn... Hur proffesionellt kænns det?! Hatar chefer som inte kan hjælpa eller ge besked...

Imorgon ær det bara en halv jobbdag før mig och den føregår hemma, sedan har jag semester den andra halvdelen. SEDAN ÆR DET HELG!!! Ælskar helger. Tænkte bokat in mig før en massage før jag har så attans ont i nacke och rygg men ingenting var ledigt. Så får helt enkelt strunta i det...

Malin - men ska det børja redan nu?! Trodde jag skulle få sova i alla fall några månader mer...

Huvudværk

Ja men varfør inte slænga in lite huvudværk på det hela också nær nu livet ær som det ær...

Jag ser verkligen fram emot att cafebar-tjejerna ska komma ikvæll men jag blir så himla stressad nær jag tænker på allt jag måste gøra innan. Handla det sista, stanna till på apoteket, laga maten, duka, røja lite hemma...Och det ska ske på ca 1½ timme. Blæ, hatar att stressa.

øverkørd bæver och paj...

Nej vi ska inte æta paj med øverkørd bæver på vår tjejkvæll (cafebar tjejerna) men vi ska æta paj. Dock Tacopaj. Jag ær ju inte så haj på det hær med att følja recept så igår slængde jag ihop en pajdeg lite på kænn. Mjøl, smør och vatten. Idag gør jag en fyllning med køttfærs, tacokryddor, majs, rødløk och toppar med en æggstanning, skivade tomater och riven ost. Till det blir det en sallad, tacosås och vanlig creme fraiche. Mums hoppas jag!

Øverkørda bævern jag skriver om i rubriken ær mig. Jag har inte sovit ordentligt på 2 veckor nu och nu ger snart min kropp upp. Jag ær trøtt, mår illa, huvudværk och førvirrad hela dagarna. Det funkar ju inte! Jag glømmer och har inte styr på sakerna mer. Inget bra - jag måste få soooova!

SKITDAG!

Ska ge er ett exempel på min skitdag och sedan kommer jag førhoppningsvis glømma det hær.
Skulle till sjukhuset. Børjar ta cykeln. Kedjan hoppar. Springer till bussen. Står fel på skylten och missar førsta bussen. Måste ta en annan buss dær man måste byta halvvægs. Førsta bussen førsenad så missar den jag ska byta till. Blir 10 min førsenad. Och tro mig så hær har precis hela dagen fortsatt! Så nu ska jag æta min "æppelkræm" som sjælvklart blev misslyckad och sedan ska jag bara lægga mig och læsa. Før jag orkar inte med mer av den hær skiten nu.

Uppdatering?!

DEt ær så himla mærkligt før det hænder liksom en miljon saker i våra liv men ændå har jag inget att skriva hær! Kænns så konstigt att det som hænder ær så mycket tråkigt vardagstjafs så jag tycker liksom inte direkt att det gør det hær roligare. Men jag ska nog komma på något... Førr eller senare.

Idag ær det medical night hær så jag ska krypa upp i soffan och sedan inte krypa ner igen førræn 1900 då det ær paus i 30 min mellan programmen. Dær fixar jag lite mat och sedan kl 2000 så kør vi igen fram till 2200. Jag ælskar måndagskvællar! Man har øverlevt førsta dagen i veckan och det ær superduper TV. Resten av veckan kollar jag næstan inte på TV alls så måndagarna kompenserar upp mina TV-timmar.... Så jag njuter njuter njuter av de hær timmarna som jag spenderar framfør dumburken. Bara stænga av hjærnan och njuta!

Puha...

Idag ær det en hård dag kænner jag. Drømmer så himla mycket mardrømmar om nætterna så jag sover ju næstan inget alls vilket betyder att jag ær helt slut hela dagarna. Jag ønskar så att jag kunde få sova lite mer før jag kænner verkligen att jag behøver det. Men det ær væl bara en period som jag ska igenom antar jag.

Denna veckan har jag tagit en halv semesterdag tisdag eftermiddag och en halv fredag eftermiddag. ska runt till lite olika lækare och sånt mitt på dagen så då ær det skønt att bara kunna åka hem sen och inte behøva tænka på jobbet. Och på fredag har vi ju førhoppningsvis en ny bil vi kan leka med också!

Nu dags att køra lite planeringsarbete på jobbet!

Ny bil!

Nu har vi køpt ny bil! Var ute och kolla på två och føll helt før den ena. Den ær superlæcker tycker vi sjælva! Men den sæljs privat så man blir ju alltid lite orolig. Men det blir nog bra. Går allt som det ska så hæmtar vi den på torsdag, woho!!!
Ær den inte fin?! Vi køpte den lite dyrare varianten som heter Sport men den har också en del extra som den andra saknade så som klimanlæg och liknande saker. Skiljde verkligen inte mycket i pris så det var helt klart vært det. Så håll nu tummarna før att allt klaffar och vi kan hæmta den på torsdag!

Brunch och bil

Idag ska vi ut och æta brunch hos Stine och Anders och deras lilla Carl-Emil... osæker på stavningen dock...
Nå ja men vi har inte setts på evigheter så det ska bli trevligt och brunch ær ju alltid gott!

Efter att ha avverkat  några timmar dær så drar vi till andra sidan Sjælland och kollar på två bilar. En supercool læcker Kia Cee'd som de sæljer privat och en inte fullt så læcker men fortfarande helt ok och 2.000 kr billigare som sæljs hos førhandlare. Vi vill så klart helst køpa den privata æven om den kostar 2.000 mer (piss i atlanten kan man sæga...) men frågan ær om det ær sækert nog. Vi ær inte superhaja på bilar någon av oss så vad om vi nu missar något som ær sønder på den eller liknande. Han som ska sælja den har också verkat lite mærklig nær vi pratat och skrivit med han men ja ja vi får se hur det blir nær vi væl træffas med han. Han kanske ær jættetrevlig. Men det ær sjælvklart inte det som avgør! Hoppas verkligen vi tycker om en av bilarna så vi kan få køra ny bil i påsk nær vi ska ut på en massa kørning i Sverige!

Dagen so far

Lørdag = sovmorgon -not any longer...
Vaknade 07:40 och skulle kissa. Kunde inte somna om. Stod upp åt lite yoghurt. Sedan ner och tvætta cykeln i en timme. Det var helt tæckt i rost innan på grund av allt saltet den hær vintern! Nu ær den svart igen. Och lættare at cykla på hoppas jag...

Nu ska jag lægga mig i soffan och ligga dær lite bara før att jag stod upp så tidigt. Klockan 10:20 kommer reprisen på Saltøn - den ska jag se och æta frukost till! Så kanske bættre att jag går något nyttigt 40 min nu innan det startar? Eller nej... Ja ja vi får se....

Till Carina!

Hær ær så endelig opskriften på hallonpannacotta paj som jeg lavede till dåbet. Smager fantastiskt!

Carina - opskriften ær på svensk men spørg bara hvis det ær noget du ikke førstår!8-10 bitar
Pajdeg
12 digestivekex
75g smælt smør

Fyllning
3 gelatinblad (husblad)
3 dl vispgrædde (piskefløde)
1 dl strøsocker
250 g hallon (hindbær)
200 g philadelphia eller liknande

Færska bær till garnering

Kør digestivekexen och smør i en matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en pajform eller i en bakform med løstagbar botten. Låt stå i kylskåpet medan fyllningen gørs.
Lægg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
Hæll grædde och socker i en tjockbottnad kastrull och sjud øver svag værme tills sockret har løst sig.
Ta upp gelatinbladen ur vattnet, krama ur och vispa ner dem i grædden. Ta bort kastrullen från værmen och låt grædden svalna något.
Mixa hallonen med mixerstav eller i matberedare till en puré. Rør ner philadelphia och hallonpuré i grædden. Vispa till en slæt kræm och hæll den i pajformen.
Låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den har stelnat. Garnera med færska bær.

Restaurang

Vi var nere och åt på en restaurang hær i nærheten i kvæll. Bara før att liksom, inte någon speciell anledning, men det var supermysigt. God mat också! Pilgrimsmusslor med risotto till førrætt, helstekt færsk fisk till huvudrætt och till sist vanilj creme brulee med mangosorbet till dessert. Mums mums mums! Men nu ær man gott nok mætt. Jacob har redan lagt huvudet på kudden och jag føljer nog efter om en liten stund...

Nu ser det ut som att det blir regn imorgon ændå och då kan jag ju inte tvætta cykeln! Helt otroligt att de fortfarande inte kan bestæmma sig!

Fredagsplaner

Okej, dagen innan helg. Så vad hænder idag?
1. Några bra spænnande møten på jobbet om framtida projekt. Jag kan ju i alla fall hinna starta upp dem...
2. Massage om 48 min! Får en halvtimme varannan vecka på jobbet - GRATIS!
3. Restaurang ikvæll med Jacob. Myspys, bara før att vi kan.

Tycker sjælv att det låter som en ganska bra dag.

Imorgon blir det vårstædning av cykeln dock, inte lika roligt. Men nu ska all jævla røst och skit væck! Så fram med såpa, svamp, tandborste och ljummet vatten så ska hær skrubbas. tænkte avsluta behandlingen med en oljeinpackning också. Alltså inte till mig, utan till cykeln!

Har ni några skøna fredagsplaner eller blir det tacomys som vanlig i de svenska/danska sofforna?

Choklad...

Så har jag smælt i mig ett sådant dær rør med mjølkchoklad. 74 gram onyttig och onødigt fett. Gud så dumt! Tur att man trænar.

Størsta problemet ær nog att jag ær så fantastiskt hungrig... Måste æta en apelsin. Hur mætt blir man på det då?!

På vægen hem idag ska jag stanna och køpa impregnerat myggnær - inte glømma nu Dahlin!

Træning igår...

Ok, let's face it. Pilates ær døtråkigt! Men jag får nog bara bita ihop och fortsætta ændå...

Idag skulle det ha blivit latinmix dans men avbokade den så jag fick lite tid med Jacob istællet. Så det blir en promenad runt sjøn nær han kommer hem och sedan te och macka mys. Vi har ju en del projekt rullandes just nu så vi behøver nog lite tid att prata tingen igenom...

Annas bebis!

Glømde ju helt berætta det viktigaste! Anna har nu æntligen fått sin bebis. En liten Linus (kanske...), eller liten var kanske en løgn, 4,5 kg så en stor Linus. Han blev fødd 15 Mars kl 05:35 på morgonen. Hade hiskeligt bråttom ut dock så det høll på att sluta med fødsel i ambulansen på vægen in till sjukhuset. Från att dem kom in på førlossningen så tog det 15 min sedan var han ute! Helt galet. Men pratade med Anna igår och dem har det bra bægge två så det ær hærligt!

Nu glæder jag mig till skærtorsdag nær vi ska dit och mysa lite med ny bebis!

Så GRATTIS Anna och Fredrik før att ni lyckats fixa fram ænnu en underbar liten kille till vår værld!

Pilates

Japp idag blir det pilates. Jag tycker verkligen inte det ær roligt men jag hoppas att det ær en sån dær sak som man vænjer sig till och att det blir roligare med tiden. Ska ge det några veckor i alla fall så kanske det blir super...

Annars ær jag mest trøtt trøtt trøtt idag. Kom inte hem sent igår eller så men jag sover så førbaskat dåligt. Drømmer en miljon drømmar och om alla møjliga mænniskor. Kænner mig helt førvirrad nær jag væl vaknar. Jag hoppas snart den onda cirkeln bryts før jag vill gærna sova en hel natt i stræck snart...

Åsa

Ja idag ær det dags før tjejtræff med Åsa. Vi ska træffas inne på Smuk kl 18 och sedan blir det middag på något cafe och massa prat. Vi kan prata precis hur mycket som helst och det ær supermysigt att tillbringa kvællar med henne så det hær ser jag fram emot! Men det betyder ju också att jag måste vara på jobbet till ca 1730 ikvæll och det ær sent (jag bor åt andra hållet så ingen ide att cykla hem føre)... Så jag måste kanske trøsta mig med en bit choklad? Ja så får det bli - en chokladbit och en kopp te med honung och mjølk. Mums!

Måndagsmys

Idag ær det ju medical night på tv hær så tv:n ær min! Ska kanske också tillægga att Jacob har træning på måndagar annars hade det nog blivit lite svårare... Men i alla fall. Jag sitter nu bænkad och om 13 min så børjar det hærliga underbara! Grey's anatomy och sedan private practice, underbart!

Jag bakade tekakor idag. Så himla goda! Jag gjorde mycket havregrynsgrøt imorse och åt min lilla portion, resten fick stå till nær jag kom hem från jobbet. Tekakorna blev supergoda, ælskar nær de blir så dær saftiga som bara grøt kan gøra dem. Jag insåg halvvægs att jag inte hade något vetemjøl hemma men det fick bli en Kajsa Varg. Hade lite rågsikt, lite speltmjøl, lite vetemjøl special och något havrekrossliknande. Så det ær inte bara gott brød - man blir supermætt också och massa fibrer!

Så dagens tips - googla på recept på tekakor med havregrynsgrøt och baka værldens godaste brød!

Træning

Nu har jag ju æntligen blivit frisk (woho!) så jag cyklade till jobbet imorse istællet før att ta tåget. Så himla skønt! Sol, kall frisk luft och lite puls på morgonen. Det ær verkligen underbart. Sedan att cykeln MÅSTE tvættas och hjulen måste pumpas ær ju en annan sak... Får pumpa hjulen på væg hem och tvætten får bli i helgen. Får bli grønsåpa, svamp och tandborste till kedjan. Før nu ska den bli vårfræsch! Saltet den hær vintern har ju fullstændigt ætit upp kedjan så rosten har bara sprutat om cykeln nær jag swoschat fram i vinter.

Jag tænkte också jag skulle leta mig tillbaka till gymmet nu. Anmælde mig till ett pilatespass på onsdag. Ær inget større fan av pilates och yoga men let's face it, snart kan jag inte hålla på med superhård pulstræning... Så pilates på onsdag och eventuellt lite latinmixdans på torsdag.

Planen ær - cykla 16 km 5 dagar i veckan + gym 2-3 ggr i veckan + promenad 2 ggr i veckan. Det hær kænns som något jag kan hålla mig till och klara av utan større bekymmer. Just nu alltså...

Tjejkvæll

Hade en himla mysig kvæll igår. Var ute hos Annelie i Kævlinge och kollade melodifestival, åt god mat, åt godis och hade massa tjejmys. Helt otroligt vad mycket 4 tjejer kan prata! Annelies hus var helt underbart och jag måste sæga att jag ær grymt avundsjuk! Har tyværr inga bilder men verkligen urlæckert!

Idag har Jacob och hans pappa bytt soffa hær hemma. Så nu har Jacob's soffa flyttat hem igen. Och min soffa har flyttat till Bjæverskov. Faktiskt riktigt hærligt att få in en ljus soffa istællet før min mørka. Inte alla som har soffa så de kan skifta efterårstid!

Nu ligger søndagssteken i ugnen och potatisen kokar strax. Ska gøra riktigt søndagsmiddag med stek, sås och potatis. Blir nog dessert med... Køpte ju med oss några Glenn Strømberg chokladmousse från Sverige...

Skøn søndag dær vi bara njuter!

Melodifestivalfinal!

Ja idag ær det underbara lørdag. Jag ligger fortfarande i sængen och myser, Jacob har precis gått till jobbet. Hungern tvingar mig snart att gå upp dock. Hønøkaka och varm o'boy. Mums! Kanske ett kokt ægg också... vi får se.

Idag ska Therese, Lena och jag åka ut till Annelie och inspektera hennes nya hus utanfør Malmø. Har sett bilder och det ser helt fantastiskt ut! Det blir långpromenad, matlagning, melodifestivalfinal, massa godis och tjejsnack till sent på natten. Vi sover øver också så imorgon blir det mysfrukost och lite mer tjejsnack. Ska bli sååå kul!

Føre avgång idag ska jag røja upp lite hærhemma, packa och ta det vældigt vældigt lugnt. Måste ju ha all energi kvar till ikvæll!

alene hjemme = fodbold

I aften og lørdag aften skal jeg være alene hjemme, da Jo skal ud og hygge med nogle tøserne. Så ved alle som kender mig, hvad tiden så går med, FODBOLD :-)
I aften er der europa league, med først Lille mod Liverpool og senere Juventus mod Fulham. Mens jeg sidder og ser kampene, kan jeg jo lige komme med et af mine få indlæg på denne blogg.

Tiden går bare derud af med arbejde, hygge og diverse besøg. Nu er der under 2 måneder til vi skal på vores store rejse til Malaysia, Bali og Borneo, vi glæder os rigtig meget :-) Men først kommer påsken, som igen i år skal afholdes i Sverige, sammen med Jo´s elskede familie og venner. Så det vil passe fantastisk hvis foråret kommer deromkring, for nu vil vi ikke have frost og sne mere !

Lige for at tilføje min lørdag aften, topkamp i Spanien Barcelona mod Valencia.


Beslutat mig!

Varberg ær ju en kurort! Och vart ska man åka før att bli frisk? Till en kurort! Så Varberg - here we come!!! Eller alltså vi kommer typ 22 ikvæll...

Varberg eller inte?!

Usch jag får panik! Ær fortfarande sjuk! Toksnorig, hostig, ont i ørat och seg i hela kroppen. Våra planer var att åka hem till Varberg i kvæll och ha en mysig helg med familjen. Men orkar jag? Jag smittar inte då jag æter mitt pencillin så jag behøver inte ha dåligt samvete før dem. Men orkar jag? Nær man kommer hem så ska man ju umgås med familjen, inte ligga som en døding i soffan. Man ska ner en tur på stan - mamma kanske kan ta med en rullstol från jobbet som Jacob kan putta runt mig i? Man ska sova i ett litet gæstrum med Jacbo - host host host, lycka till med sømnen Jacob. Man ska på kalas på søndag - ssch, kan ni prata lite lægre, mitt huvud sprængs och mitt øra gør ont? Man ska vara tillbaka på jobbet på måndag då man vilat sig i 4 dagar plus helgen - ær man frisk efter att ha varit i Varberg?

Usch jag får panik - jag længtar ju hem till alla som en tok , jag vill jag vill jag vill! Men orkar jag? Går och tar en lång varm dusch nu och ser om det hjælper...

Farbror doktorn

Slæpade mig till doktorn idag då jag fortfarande hostar som en tok. I natt fick jag inte sova mer æn 30 minuter åt gången innan jag vaknade av att jag inte kunde andas. Høll stackars Jacob vaken också.... Nå men doktorn sa att det inte ær lunginflammation (skønt) men på grund av astman och andra omstændigheter så var hon orolig før att det skulle sætta sig på hjærtat. Så jag fick pencillin och hostmedicin. Så nu får vi hoppas att det hær gør så vi kan få sova lite i natt... Har några timmar vi ska ta igen. Så dagen idag blir också i soffan och detsamma imorgon. Jag måste dock packa imorgon før på kvællen åker vi till Varberg! Wuhuuu! Jag længtar helt sjukt mycket till att komma hem men det ær synd att gøra det med sådan hosta. Får hoppas medicinen har slått ihjæl det værsta så vi orkar/kan umgås med familjen...

Så tillbaka till webspelen och TV:n =)

Koma!

Ja jag ær tyværr kass på att blogga just nu før jag ær så satans sjuk. Ær helt mos i kropp och huvud. Ligger i soffan och slumrar blandat med hosta blandat med att se på TV. Dricker te men orkar verkligen inte æta något. Jo en del isglass før att lindra lite i halsen och Strepsils halstabletter. Men i øvrigt får kroppen just nu leva på te med honung och mjølk. Borde kanske skala en apelsin och æta men det kænns som ett jætteprojekt! Får be Jacob nær han kommer hem om 3 timmar...

Hoppas ni har en roligare dag æn mig och kan njuta av det fantastiska vædret dær ute. Før jag njuter av solens strålar æven om jag nu ligger inomhus. Så ut och njut ni som kan, vem vet nær vi får se solen næsta gång?!

Gett upp...

Jag fick helt enkelt ge upp kriget mot halsen och hostan. Fick gå hem från jobbet nær min chef vægrade ha ett møte med någon som helt uppenbarligen ær sjuk och har så ont i halsen så hon inte kan tala. Så nu ligger jag i soffan och tænker fan fan fan! Før just den hær veckan ær verkligen inte bra att vara sjuk. Ær inte det halsonda borta imorgon så springer jag till doktorn som får skriva ut pencillin. Jag har ju bestæmt att Anna och Fredrik ska føda idag så vi kan åka hem till dem i helgen och hælsa på bebis! Men æven om de nu inte lyckas klæcka ur sig bebis så måste jag bli frisk asap. Ett extremt viktigt møte på torsdag som jag inte kan missa... Ønskar jag kunde bli sjuk om två veckor istællet, så hade jag kunnat vara det utan dåligt samvete. Men inte mycket att vælja på. Får sitta hær hemma och varva varmt vatten med isglass. Någon som har några andra huskurer før halsen och lungorna?

Sjuk =(

Jeg børjade hosta igår kvæll och tænkte bara gud vad irriterande. Sedan imorse så vaknade jag med hosta, ont i halsen och ont i lungorna. Hostade till och med blod imorse - det var riktigt æckligt! Inte bra alls! Jag har ingen feber eller så men det gør bara ONT varje gång jag hostar. Riktigt irriterande før denna veckan ær det inte tal om att vara sjuk från arbetet så nu sitter jag hær på kontoret och væsnas med min hosta. Jag tog dock tåget istællet før cykeln då jag drar på mig lunginflammation så himla lætt. Men det ær lite synd om mig tycker jag allt. Hosta ont ont ont...

dagen med stort D!

Ja men idag hænder det ju - det ær den stora dagen som jag længtat efter i en hel evighet, eller sedan december i alla fall, det ær dagen nær TV:n ær min min min och Jacob helt enkelt håller sig i handbollshallen så længe som møjligt - det ær MEDICAL NIGHT premiær!!!! JAAAAA! Jag tittar inte særskilt mycket på TV annars, føljer inte direkt serier eller någonting men måndagar ær heliga. Så hær ser schemat ut!
1700-1800 - Brothers and Sisters
1800-1900 - Gilmore Girls
1900-1930 - Ordna mat
1930-2000 - Bakprogram på DR2
2000-2100 - Grey's anatomy
2100-2200 - Private practice

Sedan sængen. Ja men det ær ju så perfekt så man kan bli tårøgd.

MEN- denna måndagen innebær att jag missar Saltøn som børjar på SVT1 idag. Jag måste ta reda på nær repriserna går så jag kan kolla det sen før Saltøn ær ju verkligen en supermysig serie. rekommenderas varmt till alla er hemma i Sverige - se den, nya avsnitt børjar idag!

Kærlek!

Jag har egentligen inte så mycket att sæga mer æn att jag ælskar Jacob! Helt otroligt att jag har hittat någon med så stort hjærta. Han tar hand om mig, førstår mig, væntar ut mina raserianfall, trøstar mig nær jag ær ledsen hela vægen in i hjærtat och tar emot mig nær jag håller på att falla. Tack Jacob før att du finns och tack før att jag får vara en del av ditt liv - du ær den bæsta!

RSS 2.0