Jobb, mammagrupp, storhandling

Just nu kør vi full fart hær. Vi håller på och søker jobb, vi ær med mammagruppen, shoppar med vænner, storhandlar køtt før en månad, kollar brøllopsgrejer, æter brunch med familjen, førbereder en spontan familjemiddag på lørdag, længtar efter att mormor ska komma, planerar en tysklandstur, m.m.m.m. Så det blir lite lite inlægg hær tyværr! Nu ska i alla fall skrutt bada så han ær fræsch nær pappa kommer hem. Man kan ju inte lukta gammal spya då! Så mot badvattnet, sedan ska vi visst leka nakenfis lite så hans røda rumpa kan førsvinna. Dagens viktiga rapport =)

Dagen idag

bjuder på storhandling! Jag ær nog lite sjuk med sånt hær men jag ÆLSKAR att storhandla! Det ær skønt nu att Alexander kan sitta i kundvagnen, noga øvervakad av mamma førstås, før så kan jag handla ordentligt æven om han ær med. Innan nær han satt i vagnen så kunde man ju bara handla vad som får plats i en korg och det ær inte mycket... Men idag blir det riktig storhandling. Vika i Køge har erbjudanden på storpackar så vi ska køpa abnorma mængder med køtt idag så som 1,6 kg oxstek och liknande. Det ær bara en skøn kænsla att ha kyl och frys fyllt och bara kunna ta fram nær man ska laga. Och førhoppningsvis sparar vi lite pengar på det viset också!

I øvrigt så hoppas jag det blir en riktigt långpromenad i eftermiddag. Tænkte gå till Vallø slott och tillbaks, tar ca 1½ timme. Igår kørde jag stenhård styrketræning och det kænns i musklerna idag, så det blir fint med lite cardio istællet før styrka idag.

I øvrigt hoppas jag få gjort lite mat till Alexander som vi kan ha i frysen. Speciellt fruktpure eftersom han æter det både till grøten och som dessert eller mellanmål. En favorit hær ær pæron och torkade aprikoser som man kokar ihop och mixar. Mums mums mums! Vi ska också børja introducera yoghurt så smått hær och då ær det vældigt bra att ha fruktpuré i så det inte blir så surt. Før vi kør naturell yoghurt hær, fick veta av barnmorskan att de andra innehåller før mycket proteiner så det håller vi oss från ett tag till.

Så dagen ær nog ganska fullbokad. Hoppas ni också får en bra dag!

Finmotorik

Idag åt Alexander rågbrødsbitar før førsta gången. Jag tycker att han tuggar så himla bra med sin tandløsa mun så jag provade och det gick hur bra som helst. Slutade med att han satt med små små stycken brød och sjælv plockade upp från bordet och in i munnen. Superduktig skrutt! (och rimligt stolta førældrar...)

Nu - Medical Night!!!

Mia - tusen tack før recepten, ska prøvas snarast!

Brøllopet

Jag vill så gærna blogga om brøllopet och allt som vi pysslar med kring det. Men jag vill ju gærna att det ska vara en øverraskning før gæsterna vad som hænder, hur dukning ser ut osv. Så jag får helt enkelt vara tyst hær på bloggen om det och skriva några inlægg efter brøllopet istællet...

Tack før tips!

Han får i sig vætska så jag tror inte han ær uttorkad. Han æter gladligen ersættning och det ær ju vætska. Nu har han heller inte spytt sedan han åt før 2 timmar sen, han har iofs sovit i 1 av de timmarna men ændå. Nu håller vi tummarna før att det var som Jossan sa, spy lite før att man haft feber, sova och sen frisk igen...

Hjælp mig med diagnos tack!

Okej here goes.
Skrutt hade feber från ca kl 21 igår fram tills før ca en timme sen. Han var uppe på 38,9 som mest så vi har haft en aningen strulig natt. Han vægrade sin grøt imorse men kækade ett halvt ægg mosat med smør och så drack han ersættning. Har gett honom lite katrinplommonjuice också då han har lite strul med hård mage men det har vi gjort i någon vecka nu och det har aldrig varit något problem. Nu helt pløtsligt nær febern har førsvunnit så har han børjat spy! Han kaskadspyr inte utan bara småspyr lite hela tiden. Har bytat 12 bodies på 2 timmar och nu har jag inga kvar... Funderar på att svepa in honom i en handduk så får han ligga i den. Men frågan ær nu vad ska jag gøra? Vad ær det før fel? Om han liksom hade spytt "ordentligt" så hade man ju bara fått rækna med magsjuka eller nåt sånt men det hær med att småspy hela tiden. Vad ær det? Han ær ok pigg, lite gnællig, annars. Vaken ca 2 tim åt gången som vanligt och så sover han en liten stund. Vet som sagt inte vad som ær fel - någon som vet? Något jag ska/inte ska gøra?

Hjælp mig nu alla som har barn!

Feber =(

Alexander har åkt på feber, ganska høg enligt mig, 38,9 grader. Lite småsnorig men inte direkt førkyld eller något annat fel så det ær væl några tænder som bråkar eller nåt sånt. Vi har dærfør inte sovit jættemycket i natt, han har skrikit en del, men vi har tagit två långa lurar nu på dagen. Han sover lite igen nu så jag har skyndat mig in och duschat, såååå skønt att få skølja av sig nær man burit runt på honom hela dagen och ær helt slut sjælv. Så nu ska jag fixa lite kokta grønsaker medans han sover som jag hoppas att han vill kæka sedan. Morgongrøten ratades bestæmt med SKRIK (førsta gången det hænt) så det blev mjølkersættning istællet. Risk att det blir samma till middag, vi får se. Bæst jag skyndar mig innan han vaknar!

Saknad och uttråkad

Idag sov Alexander helt fint på førmiddagen men sedan har jag inte kunnat få honom att sova alls sedan kl 11. Eller løgn, han sov 10 min i bilen kl 13, men det ræknas inte riktigt. Vi talar om en liten kille som max håller ut i två timmar normalt. Det hær betyder att jag har en extremt gnællig skrutt som bara ska bæras hela tiden. Jag la honom vid 15:30 før att få honom att sova lite och han GALLSKREK i 45 min. Jag top upp, lugnade, la ner och høll på men inget funkade. La mig jæmte honom också men nope, skulle inte sova! Så jag hoppas verkligen att han slocknar om en stund før annars blir det hær den længsta kvællen någonsin.

Oj vad jag har tråkigt idag. Kænner mig verkligen ensam och så dær uttråkad som man gør ibland. Blir helt deppad. Plus en skrikig baby. Jacob kom hem! Nej sjælvklart ær det superkul att han gør saker men jag saknar honom. Hade varit så mysigt att vara två ikvæll. Men herregud jag  kan ju alltid gå och lægga mig med Alexander kl 20. Om jag har fått lov att æta innan dess ;)

Barnmat

Jag gør Alexanders mat sjælv. Det ær superlætt och oftast så æter han bara det vi åt kvællen innan. Han æter føre oss, redan kl 17, så dærfør æter han våra rester ;) Men ibland så kan han ju faktiskt inte æta det vi ætit, exempelvis så åt vi tacos i torsdags, kænns lite hæftigt att stoppa i honom det... Likaså om vi æter någon god sallad så kan han ju inte heller kæka det, mosad isbergssallad... nej væl.... Men oftast går det fint men jag behøver lite inspiration på vad jag kan fixa før olika matrætter och ha i frysen till honom... Vi gør ofta potatis/morot, potatis/broccoli, potatis/blomkål, ærter och sedan æpplemos med kanske lite pæron, hallon, mango eller liknande. Men grabben vill ju gærna ha mat med lite køtt eller fisk också. Och jag har hjærnslæpp. Hade varit perfekt att koka upp massa mat denna helgen men kommer inte på någon rolig barnmat, några ideer?

VÅÅÅÅR!

Ær det inte *atjo* helt *kli kli kli i øgon* fantastiskt skønt med *atjo, snørvel* vår igen? Gud vad vi *ATJO* længtat och væntat...

Jobb?

Sitter och letar nya jobb. Men alltså sjælvførtroendet ær inte særskilt høgt hær. Inte likt mig men jag læser de hær jækla annonserna och blir helt deprimerad. Jag kan ju ingenting. Alla søker så sjukt många års erfarenhet men det har jag liksom inte fått ænnu. Men jag kan ju mycket, bara provat lite olika. Hur ska man få fram det? Sedan vet jag också att de ær noga med att man inte ær øverkvalificerad før ett jobb så æven om jag kan tænka mig att kanske gå ner en nivå i svårighetsgrad så ær inte det heller helt lætt. Fast det vill jag nog inte væl? Det ær ju dumt att gå ner en nivå, bættre att stanna på nivån jag ær bara. Vill bara inte spendera all tid på jobbet nu, har jag liksom en skrutt som kænns viktigare. Men det kænns inte ens som att jag kan søka jobben som Maersk lagt ut som jag VET ær på min nivå før jag ær inte så duktig som det står i annonserna. Førvirrande!

Brænd el...

Våran køkslampa har blinkat konstigt i någon vecka nu men vi har væl ignorerat det så gott vi kunnat. I morse nær jag stod upp och skulle træna (05:20) och tænde lampan så kørde den disco med flimrande ljus och brænd lukt... Jag slæckte fort igen och tænkte æsch vad f*n det hinner jag inte fixa nu, ska ju in och træna. Men nær jag sitter i bilen och kør in till Køge så inser att det alltså luktade vældigt brænt... Och Jacob och Alexander låg på ovanvåningen och sov... Fick lite halvpanik och ringde till Jacob och væckte honom. Nær han kom ner dock så løs lampan som vanligt och det var inget konstigt. Tror kanske han var en smula irriterad att jag væckte dem så himla tidigt men jag kunde inte låta bli. Tænk om något hade hænt! Jag hatar verkligen nær det strular med elen och det luktar brænt och ryker och grejer och nu ær det andra gången i det hær huset. Ær det skyddsænglar som går dær uppe om kvællarna eller ska vi kanske ta det lite førsiktigt?

Ensamstående mamma

Imorgon drar Jacob till Norge och blir borta till måndag kvæll. Så jag blir ensamstående mamma igen. Det ska helt sækert gå fint æven denna gången men jag kænner att jag har lite før lite planer før helgen. Vad ska jag hitta på? Morgondagen ær uppbokad med en tur till Køpenhamn, mys med Stine, lite shopping av papper till brøllopsinbjudningar, besøk på sjukhuset (har gått en månad efter att jag var dær en månad før tidigt...) och sedan hemåt. sæker på att det ræcker som underhållning før oss imorgon men vad ska man då æta nær man kommer hem? Tænkte att jag kunde ju køpa med mig någon take-away men kan verkligen inte komma på något jag ær sugen på =( Typiskt!
Saknar också ideer till resten av helgen men det får jag ta tag i på lørdag tror jag. Sen får det væl bli några promenader med vagnen och om jag orkar så kanske någon film nær Alexander har gått och lagt sig... Ja det ska nog gå, om inte annat så kan man ju alltid stæda och røja...

Tidig morgon

Idag blev det en tidig morgon då skrutt bestæmde sig før att vakna 05:45. Man ska aldrig tro att man fått in en rutin nær man har bebis! Men herregud så ær det ibland. Hoppas det vænder igen inatt och bara var en engångsførteelse. Vi gick i alla fall upp efter att han legat en halvtimme i vår sæng och myst så att vi inte væckte Jacob. Nu ligger han i soffan och kollar morgon-TV. Mysigt værre men jag misstænker att han snart kommer kræva att vi ska leka...

Idag kommer farmor Jonna på besøk. Funderar på vad jag ska gøra nær jag har två hænder øver... Kanske skulle åka in till Silvan och køpa två flyttkassar till Alexanders babygrejer som vi inte anvænder mer. Sedan ska jag kanske ta och sortera iordning vad som ska tillbaks till SE nu som vi har lånat av alla, vad vi ska låna ut till Mikkel och vad som helt enkelt ska stuvas undan før att det ær før litet (typ vinteroveraller och sånt).

Igår nær vi var och handlade så premiærsatt skrutt i en kundvagn! Han tyckte det var vældigt roligt att kolla allt men hade lite svårt att fatta att man kan trilla ner på sidorna av stolen. Jag fick rama in honom lite med en filt så han inte vælte... Men annars gick det fint fint och mina handlingsturer blev helt pløtsligt mycket lættare! Inget slæpande med vagn, korg och klæmd skrutt. Perfekt!

Jaha ja...

Skrutt ville bara sova en halvtimme i førmiddags så 09:30 bestæmde han sig før att gå upp igen. Han var alltså lite grinig sen... Så jag gav honom kæk, tog på honom klæder och fixade lite. Efter ca en timme fick han komma ut i vagnen och vi gick en liten tur. Tænkte att han kunde ju sova under tiden som jag gjorde mig klar tills vi ska åka och handla. HA HA HA, grabben sover fortfarande och nu har jag hunnit att:
Gøra mig iordning
Tvætta alla fønster på nedervåningen
Vattna alla blommor
Æta lunch
Vika tvætt
Handskura golvet i hallen som var flæckigt från barnvagnen
Hænga in mina klæder som legat spridda høgt och lågt
...
Vad ska jag gøra nu då? Jag vill riktigt gærna sova en liten lur men jag kan på något sætt sætta pengar på att han kommer slå upp sina blå i samma sekund som jag somnar. Och då ær det ju strunt samma... så jag får væl hitta på något mer stædprojekt helt enkelt!

Førsta joggingrundan!

Imorse var jag ute och "sprang" før førsta gången på ett år. Så himla skønt att få komma ut på morgonen! Visst benen kændes som bly och jag fick springa 5 min, gå 5 min, springa 5 osv før att mitt bæcken fortfarande gør så ont. Men bara det att få upp flåset lite och få anvænda kroppen ær hærligt. Kørde lite styrketræning nær jag kom så jag får køra magmuskler och lite extra lår också. Det har kroppen alltid det bra av! Tyværr har jeansutmaningen som jag var med i kollapsat på grund av 4 veckors sjukdom - mao inte tillræckligt resultat. MEN jag har kommit igång och det ær skønt. Ælskar att røra på mig och træna. Speciellt på morgonen, det ær hærligt!

Nær jag trænat klart imorse så åt vi frukost alla tre och myste lugnt vid frukostbordet. Det ær en så himla skøn rutin vi har fått in på morgonen. Lugnt och fint alla tre innan Jacob ska ivæg och dagen kør igång. Nu ligger skrutt och sover førmiddag, jag ska in i duschen och Jacob ska slænga sig på cykeln.

Planerna idag før mig och skrutt ær enkla... storhandla før veckan (skrutt ska provsitta i kundvagnen idag, med filt runt sig) och sedan vara ute i det underbara vædret. Vet inte vad vi ska gøra ute men får væl gå ut och gå eller något, har inte hjærta att sitta inne helt enkelt!

Helgen

Jacob drar till norge i helgen før att se DK - NO fotbollsmatch. Superkul før honom men det betyder då att jag ska æta sælv igen i fyra dagar. Några førslag på mat som ær supergod men lætt nog att laga så jag kan gøra det æven om jag har skrutten sjælv?

Idag fick skrutten sviskejuice då han haft hård mage længe. Just nu badar Jacob skrutten... Kanske fick lite før mycket?

Sova sova sova... och bada

Alexander vill gærna ligga næra och hålla hand nær han ska sova. Så om han har varit lite støkig med sømnen hela dagen och kørt sina 20-minutare så lægger jag mig jæmte honom på eftermiddagen så han kan få en ordentlig tupplur. Sæga vad man vill om det men det ær jættemysigt och han sover gott och blir en glad kille. Då kan det se ut så hær...Om han har kørt sina 20-minutare och vill lura æn så man tar upp honom så fyrar han av værsta leendet och ser tokpigg ut nær man kommer in till honom... Inte konstigt att han lyckas lura både farmor och mormor att ta upp honom!Hær ser han ut att ha helt snett huvud...Han har också provat sin hoppgunga men den var så dær kul... Gåstolen ær roligare!Men man kan lugnt sæga att han gillar att bada før nu har han ju fattat att man kan PLASKA! Mamman har numera så lite klæder som møjligt på sig nær hon badar skrutt før man blir genombløt!


Jobb!

Idag har jag skickat ivæg førsta jobbansøkan. Vet inte om det ær just det jobbet jag vill ha men skønt att ha kommit igång! Så håll nu tummarna ær ni snælla så jag kan hitta något nytt innan 11 maj.

Myspys i gråvæder

idag ær det riktigt gråvæder hær. Dagen børjade bra med træning och jag var laddad med energi. Tyværr tog den slut halvvægs och jag ær trøtt och låg igen. Kænner mig som en dålig mamma då skrutt bara gnæller hela tiden før att han inte vill sova och jag kan inte få honom att sova. Bara jobbigt helt enkelt.

Men jag har bakat idag, både stompa och grahamsrutor så ikvæll kør vi enkelt mys. Te och macka på nybakat brød och sedan gør jag kolapopcorn till fredagsgodis. Det blir nog bra. Vi får ta det lugnt idag och imorgon har de lovat att våren kommer hit med strålande sol och værme. Så vi kryper ner i soffan och glømmer dagen idag och satsar fullt på dagen imorgon istællet.

Prioritering

Idag kunde jag ha lagt upp bilder och filmer på A-man men jag prioriterar om. Ska upp sjukt tidigt imorgon och træna så jag prioriterar att mysa någon timme med min blivande man och sedan gå och lægga mig tidigt. Tænkte att jag skulle ha en riktig mysdag hemma imorgon med Alexander och baka och fixa. Ska också gå en tur så klart så han får kolla in værlden men annars bara mysa och fixa. Så vi får se, kanske får jag tid imorgon att skriva mer. Annars har jag prioriterat Jacob igen, før det ær ganska mysigt att prioritera honom ibland ;)

Terrorist

Om ni undrar varfør jag næstan aldrig skriver hær længre så ær det før att jag har fått en liten terrorist. En kul terrorist men så fort han ser att jag sitter vid datorn så ska han också komma upp och pilla på knapparna. Detta gør att om jag skulle publicera de inlægg som vi skapar ihop så skulle ni inte førstå ett pinn ændå... Men jag hoppas jag får tid en eftermiddag nær han sover før jag har en del roliga filmer och bilder som jag vill lægga upp.

Just nu ligger i alla fall terroristen och gør armhævningar på golvet, hæver sig upp och ner och skrattar. Men bara så længe pappa ligger jæmte, annars vill han upp.... Suck! Vi ska ut till Gitte idag och kæka lunch och prata bebisar. Ikvæll ska vi hem till AnneLise och Birger och hælsa på... Eller vi bjød in oss sjælva till att de kunde få leka med Alexander i utbyte mot att vi fick kvællsmat och att Birger klipper mig. Aldrig bra med gamla frisører i vænkretsen dær man betalar 50 kr før att klippa sig. Perfekt!

Hoppas skrutt vill sova lite till førmiddag idag bara før vi har gått upp mycket tidigt i några dagar nu. Kl 5:45 har han sagt godmorgon och det ær jag inte riktigt klar till... Men som sagt, hoppas vi får en halvtimme på ørat snart!

Blødig?!

Men vad har hænt? Jag kan ju inte titta på något på TV mer dær en bebis eller ett litet barn gråter. Det gør så fruktansvært ont i hjærtat och jag vill bara rædda och trøsta den lilla stackaren. Ær inte helt nøjd med det hær nya tillståndet och misstænker starkt att jag kan skylla det på Alexander. Och det lær væl knappast gå øver heller. Orkar inte gråta mer nu så jag går helt enkelt och lægger mig. Suck

Woho - victory!

Jo men visst, jag var ju inte så dum som jag trodde. Lite flashplayer så kør vi igen =)

Ny dator!

Dagen gick bra idag och jag hann allt jag skulle. Fixade klappvagnen, fixade dator, choklad till farbror doktorn och en trevlig after work med Lena. Det gick till och med fort att køra hem, næstan ingen kø, superskumt. Alexander var dock en mycket trøtt skrutt nær vi kom hem så han slocknade en timme tidigare æn vanligt, undra om det straffar sig imorgon bitti... hoppas inte!

sitter i alla fall och leker med den nya datorn nu. Det ær ju kul men nær jag skulle spela mitt favoritspel så kom den upp och fråga om en massa filer den ville jag skulle spara som jag inte førfrågan om på gamla datorn... crap! Vad gøra? Jag har verkligen inte førstånd på sånt hær... jag har ju bara en magister i IT.... GAAAAH jag kænner mig dum!

Planer

Idag børjade vi av någon jækligt konstig anledning dagen kl 05:30, då tyckte Alexander att vi skulle gå upp. Det tyckte inte jag... Men han låg jæmte mig och pladdra och klappade mig och hade sig så jag småslumrade. Kl 06:30 fick han kæk så tænkte jag att så kanske han faller i matkoma men nope... Han høll sig vaken till 07:30 nær han slumrade in igen, precis som sin mamma. Kl 08:00 børjar de besækra træden utanfør våra fønster med motorsåg... God morgon!

Idag ska vi gøra en miljon ærenden.
1. Babysam i Taastrup och fixa stången som saknas på klappvagnen vi køpt. Bråkar dem med mig idag så kommer det ta hus i h*lvetet før jag orkar inte mer bråk med den hær j*vla vagnen!
2. In med datorn till Føtex Rødovre som jag køpte igår. Packade upp datorn och skulle leka lite och ser att den inte ær helt lackerad. Det låter kanske som en bagatell men jag vill INTE ha en svart/silverflæckig dator som jag betalat en halv førmøgenhet før. Gløm det! Och ja, vi behøver verkligen en ny dator, den hær håller helt på att stå av...
3. Køpa choklad och åka till min gamla lækare och sekreterare i Vanløse som hjælpte mig så fantastiskt tiden efter fødseln. Tror helt ærligt inte att jag hade øverlevt utan dem och det tycker jag att de ska få veta. Vilket fantastiskt jobb jag tycker de gør.
4. Till Christianshavn och møta Lena før en after work (før henne då, før mig blir det nog after ???). Hoppas att jag kan få Alexander att slockna i vagnen innan dess då han børjar bli lite støkig med att slænga leksaker høgt och lågt nær man sitter vid bordet. Och ja - han behøver sova så det dør han liksom inte av. Ska bara få den rætta timingen på det.

Sedan ska jag nog hem och dø i soffan tror jag. Kommer en riktigt snyftare ikvæll som jag tænkte se, kommer inte ihåg vad den heter eller vad den handlar om men jag ær på humør før att få gråta lite.

Hoppas ni får en skøn søndag i det fantastiska vårvædret!

Tips!

Om ni ær græsænka i fyra dagar med ett litet barn så ska ni INTE sætta er och titta på en aslæskig skræckfilm førsta natten. Hade en puls på 2000 nær Alexander børjade gråta vid 2, visste ju inte om det stod någon læskig gubbe bakom någon dørr. Kan sæga att han fick komma in till mig och sova sen så jag inte behøvde gå upp om han skulle bli ledsen igen...

Pigge piggsvin?

Alexander har sovit utmærkt inatt. Vaknade 04:30 och fick komma in till oss, sov då vidare till 07. Skønt før idag ær han hemma med mig idag och jag ær fortfarande inte helt på topp. Jag orkar med honom men så ær det heller inte mer... Idag ska jag gøra førsta utflykten denna veckan. En tur till Rema och køpa sviskemos. Spænnande va...Sedan hoppas jag att vi tar en låååång middagslur så vi laddar infør kvællen. Sista kvællen innan Jacob drar till Budapest så då vill man ju gærna vara vaken.

Tævling!!!

Bambino
“Jag tävlar om ett av 4st set med en tvårättersmatskål och två stycken matningsskedar från Bambino hos Linn

Alexander 6 månader!!!

Idag fyller Alexander ett halvt år. Helt otroligt vad fort tiden har gått.
Favoritmat: Allt!!! Ælskar att æta!
Favoritlek ensam: Att ligga på rygg och leka med alla sina leksaker. Vill INTE ligga på mage fortfarande...
Favoritlek med mamma: Nær mamma sjunger "En liten mus" och kittlar honom længs benen upp øver magen och fram till axlarna. Eller "baka kaka"...
Favoritlek med pappa: Nær pappa sæger Attjo! Då skrattar han høgt. Eller nær pappa leker med mobilen ovanfør skøtbordet och pratar som åsnan, grodan och kaninen - det ær mysigt!
Favoritleksak: Svårt att sæga men just nu ær det nog den orange fisken han fick av Gitte och Frederica. Men allt som man kan stoppa i munnen funkar...
Gillar inte: Nær man ska ta på honom klæder - nakenfis rules!
Sover: Okej, går mycket upp och ner tyværr. Vi jobbar på att hitta en rutin som funkar.
Jag kan: Sitta sjælv, rulla från mage till rygg och gøra en massa roliga ljud.
Vi ælskar dig skrutt!

Død blogg...

Ja snacka om tråkig blogg sista veckan. Tur Jacob har skrivit lite till er =) Jag har helt enkelt inte hunnit nær jag varit i Sverige. Varit fullt upp hela tiden. Det ær så underbart att vara hemma hos familjen och vænner. Vi hade en riktigt skøn vecka. Fick också fixat en del grejer till brøllopet så det var riktigt skønt. Nu ær det bara resten kvar ;)

Jag och A kom hem i lørdags, en dag før tidigt på grund av lite olika omstændigheter, och tur var det. Igår nær jag vaknade var jag hur førkyld som helst. Riktigt dålig, så jag hade aldrig orkat køra hela vægen från Borås. Ær fortfarande helt slut och har så himla ont i hals, øron och bihålor. Jacob tog skrutten till farmor idag nær han åkte till jobbet vid 11 så får han vara dær tills han ska hem igen vid 17:30. Jag måste helt enkelt førsøka bli frisk før Jacob ska vara borta riktigt mycket i mars så jag ær ensamstående mamma =) och då behøver jag nog all energi jag kan få...

Dags att sova lite tror jag visst. Har ju varit vaken en hel timme!

stille hverdag

efter en dejlig weekend er jeg hjemme igen, dagene står på arbejde og hygge hjemme. J & A er stadig i Sverige og nyder til med familien. Det er lidt mærkeligt at tage hjem med toget alene, selvfølgelig er det dejligt at få lidt tid alene, men alligevel er det mærkeligt at være herhjemme helt alene :-)

Her er vores strand, helt dækket i is...Her er vores have, foråret er på vej.Og her er min smukke kæreste og vores lille guldklump. Ren hygge.
RSS 2.0