Lååååg

Lite nere idag. Kænner att jag har fått nog av Kina och kineser just nu. Trøtt på att alla glor på mig hela tiden. Trøtt på kinsesiska "traditioner" som många gånger sårar væsterlænningar. Trøtt på smaskandet. Trøtt på att inte førstå vad folk sæger. Berætta något roligt som hænder hos er så jag blir lite glad och positiv igen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Något roligt? Förutom att Håkan gick och drack vin hela dagen igår på jobbet, att jag var på synundersökning för Andreas tvingade dit mig eftersom att jag fortfarande har huvudvärk efter 7 veckor (såg perfekt, nästan.) Annars händer det inte mycket. Jag ska vara hårmodell på måndag, idag ska vi på Andreas kusins 20 års fest. Ungefär. Nu fick du höra något iaf, även om det inte är så roliga saker..

2009-04-24 @ 09:19:07
Postat av: Johanna

Okay, ja men så kan man ju gøra om man ær chef... hahaha!

Synd att det inte var det med øgonen. Då hade ju liksom problemet varit løst. Varfør går du inte till farbror doktorn då och BEGÆR en riktig ordentlig undersøkning? Det hjælper ju ingen att du har ont i huvuet ju?! Hoppas ni får en trevlig fest!

2009-04-24 @ 10:05:17
URL: http://johacob.blogg.se/
Postat av: Emma

Andreas sa det också, idag går du till doktorn. Jaja.. efter helgen kanske ;)

Mm, det stod kvar en cola flaska med vin i kylskåpet på jobbet efter mässan i tisdag. Det är fint! Har du inte ätit hund än, de gör sådant i kina har jag läst. Du måste prova. Jag provade att äta musslor, inte sådana på burk, häromdan. så nu är det din tur med hund. Kram

2009-04-24 @ 10:18:04
Postat av: Johanna

Jag fattar inte varfør du inte bara går? Ær dete inte bara onødigt att vænta eller vad då?

Det ær ju inte direkt så att de skyltar med hundarna med bilder så det kan da gott vara att jag ætit hund bara att jag inte vetat det. Har du aldrig ætit musslor førr? herregud, du kan ju inte ha vuxit upp i Varberg?!

2009-04-24 @ 10:34:59
Postat av: Jacob

Emma nu må du se og gå til lægen, det går ikke at du går rundt og har ondt i hovedet....



Søde kæreste, jeg var til fodbold i går og brøndby vandt. Krohn-Dehli scorede det sidste mål, JUBIIIIIIIIIII

2009-04-24 @ 13:48:21
Postat av: Emma

Jag ska till läkaren den 7 maj för allergi och astma sak. Jag tänkte ta det då om det inte går över ;) Titta din mail så fort som möjligt ska du få se våran bebis!

2009-04-25 @ 18:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0