Suck och paradis

Jag skrev ett langt inlagg sista dagen i Sanur men tiden hann ta slut innan jag fick publicerat det sa tyvarr far ni inte lasa det... Sa typiskt men sa ar det har...
I alla fall

Vi var i Sanur i 5 dagar och bara hade det skont med Peter, Merete och barnen. Jacob akte pa en snabb matforgiftning och lag dackad en dag tyvarr men han kom snabbt upp pa benen igen sa det var skont. Resan gick sedan vidare till Amed dar vi bodde pa Erins fars hotell. Supermysigt stalle med bungalowsliknande stugor. Vi var verkligen som en i familjen och alla njot i fulla drag. Tyvarr sa var hotellet byggt pa en brant bergssluttning sa det var en miljon trappsteg man skulle bestiga for att kunna komma nagonstans, inga vanliga fina trappsteg utan handknackade, vilket betyder riktigt hoga, langa, laga och markliga... Sa den gravida, aka Johanna, fick kampa en hel del for att ta sig runt. Vi hade ingen aircondition i stugorna och man kan saga att jag och Jacob ganska snabbt blev eniga i att det skulle vi inte gora mer. Det ar helt enkelt for varmt aven pa natterna. Vi brukar ha airconditionen pa cirka 26 grader pa rummen och da ar det som att komma in i en frysbox nar man kommer in fran varmen, sa det sager kanske en del om hur varmt har ar.

Vi har nu kommit till Gilli Air som ar en av tre oar pa Gilli Island och jag kan bara saga OH MY GOD! Det har ar paradiset. Det ar en helt bilfri o sa man maste aka hast och vagn om man inte vill ga. Det tar dock max tva timmar att ga runt hela on sa den ar inte sa stor... Overallt ar det vackra, fantastiska strander och det ar verkligen vykortsvackert. I gar var vi ute pa snorkeltur dar vi sag tre stycket fantastiska stooora havsskoldpaddor och massa andra fiskar, bland annat blasfiskar, inte uppustade dock... Idag akte de andra tillbaks till Bali men vi blir har tva natter mer for att njuta av varandras sallskap och paradiset vi hamnat i. Dagen har gatt till att ligga i solen, bada, god mat, Jacob har fatt massage med mera. Sa vi klagar inte. Det far vara hur varmt det vill, bara vi far bli har!

Om tva natter dock sa aker vi tillbaka till Bali och da blir det Ubud som ar deras kulturstad dar. Sedan Kuta i nagra natter innan vi aker vidare till Borneo.

Den 8 Maj kande Jacob bebisen sparka ocksa! 3 starka sparkar mitt pa handen!

Malin - later inte ett dugg kul med regn och iskallt! Skruva upp varmen tills vi kommer hem ar ni snalla...

Ny uppdatering kommer nar vi hittar en dator nasta gang, men just nu ar nog prioritet att hitta nagonstans att tvatta vara klader... som Emilia skulle sagt - puha det luktar...

Kram fran oss!

Kommentarer
Postat av: (Mor)far

Tur att jag inte är någon större vän av värme, då hade jag antaligen blivit riktigt avundsjuk. ;-)



Ha det gott

(Mor)far

2010-05-12 @ 07:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0