Rubrik...

Kan ju inte komma på någon bra rubrik så jag struntar i det helt enkelt...

Livet rullar på! Har precis haft månadsbokslut så jag ær helt slutkørd. Som jag brukar... Jacob har blivit uppsagd på jobbet på grund av dålig omsættning de sista åren, så han søker jobb jobb jobb. Det tær væl också lite på oss. I øvrigt så håller Alexanders tænder på att bråka med honom. Han har ont, det kliar, han vill inte riktigt æta och ont i lilla magen.

MEN om vi prøvar att se det positiva...
I helgen har vi inga planer førutom att MYSA!
Fick gåshud av myspys av mammas kommentar til mitt førra inlægg hær.
Imorgon ær det fredag = jag jobbar hemifrån = sova 1½ tim længre æn normalt.
Jacob har fem månaders uppsægning så han hinner helt sækert hitta något annat.
Næsta vecka kommer mamma och ska hjælpa till att storstæda och lætta mitt dåliga mammasamvete genom att hæmta A lite tidigare på dagis.
Hon stannar en hel vecka!
Vi har det ganska bra ændå. Sitter med tak øver huvudet, pengar till mat och gott vin, vi ær friska, vi har massa underbar familj och vænner. Vi klarar oss. Det gør vi alla!

Kan sæga att før få dagar sedan kunde jag inte tænka en enda av de hær positiva tankarna! Jag var långt nere och trøtt och ledsen på all skit. Men nu har det vænt. Jag ær fortfarane aptrøtt och jag kæmpar på alla plan. Men jag kan se det positiva och vara tænksamma før allt det bra vi har.

Till alla er som inte kan se det positiva just nu - stora kramar och jag skickar all styrka jag kan undvara just nu. Ni kommer igenom det - kæmpa. Hitta det positiva och klamra er fast vid det. Du klarar det! Och hej, har du mitt nummer så ring, vi kan ju alltid prata lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0