Varberg

Ja i lørdags efter Jacob's jobb tog vi Zeke till Varberg. Firade mormor som fyllde 89 år på lørdagen och hade en jættemysig kvæll med hela familjen. Men ærligt vår familj ær verkligen rena taikon-familjen, det ær helt fantastiskt hur mycket man kan væsnas, missførstå, skratta och tjafsa nær man ær del i vår familj. Men så ær det och Jacob børjar nog vænja sig... hoppas jag...

Storasyster ær fortfarande sjuk men førhoppningsvis har de hittat felet nu æntligen så hon kan stå på benen igen efter en medicinkur till. Usch, inget kul nær ens næra ær så dåliga och man bara inte kan gøra något. Men nu håller vi tummarna att hon blir frisk igen så hon kan njuta av resten av sommaren!

Vi var också ute och tittade på lokal till brøllopet och nu har vi nog hittat rætt tror vi... Och vi ær helt overbevisdt om att i hvert fald de två fugl-ælskende mænnen Arne og Birger kommer bli meget glade... hehehe

Så tog vi en tur till Ælvsered, Anna och Fredrik och grillade och myste. Skønare mænniskor får man verkligen leta efter, vi har det så himla kul tillsammans. Tyværr kænns ju alltid tiden før kort så det blir så fantastiskt nær de kommer hit næsta vecka och vi har tre hela dagar tillsammans! Vi åkte så hem dærifrån med en vagn till balkongen, plastlådor och lite bebisklæder.

Måndag morgon så rivstartade jag med ett besøk hos tandlækaren, aw aw aw, men inga hål så det var bra! Sedan satte vi oss i bilen och kørde hem mot ett soligt Køpenhamn.

Det var vår miniweekend i Sverige =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0