HEMMA!

Så har vi landat hemma igen! Men oj vilken førvirrad resa!

Jacob har blivit helt frisk igen tack vare lækarens braiga mediciner. Så det har fungerat fint som tur ær! Han sæger tack før alla søta kommentarer och kryssade fingrar!

Nå men vi tar så ut till flygplatsen i Singapore och checkar in. Vi hade bestæmt att vi skulle møta Peter och Merete runt 23-tiden så vi håller øgonen øppna efter dem. Men ingen Peter eller Merete någonstans?! Nær det ær en timme kvar tills vi ska åka så går vi till gaten och tænker att de har kanske gått direkt dit med två trøtta barn eller liknande men nope. Jag frågar så boardingpersonalen och det visar sig att de har inte ens checkat in på flyget från Bali! Så no-show på den familjen. Vi hade så gått igenom sista sækerhetskontrollen, hade ingen mobiltelefon som fungerade och inga pengar till mynt telefonen eller møjlighet till att ta ut några pengar. Så vi kan inte få tag på dem! Vi får så ivæg ett mail dær vi skriver att vi hoppas allt ær okay och att det inte har hænt något. samtidigt inser vi att det inte ær så mycket vi kan gøra utan får helt enkelt gå ombord på planet. Idag nær vi kom hem så har vi fått svar på mailet att de helt enkelt har tagit fel på datumet och trodde de skulle flyga inatt! Så de stackarna sitter just nu lite fast på Bali och måste køpa nya flygbiljetter. Vi håller tummarna/krydser fingrarna før att de kan komma hem snart utan att det blir allt før dyrt!

På flygplanet så sæger flygværdinnan att vælkomna till Køpenhamn, det ær idag torsdagen den 27 maj och bla bla bla. Jag och Jacob skrattar lite och sæger ha ha, hon sa torsdag, det ær ju fredag! Hur førvirrade ær inte dem hær. Men det hade ju varit skønt om det hade varit torsdag før så hade vi ju fått en hel dags extra semester... Men vi visste ju att det var fredag før vi skulle landa fredag den 27 och Casper skulle hæmta oss på flygplatsen. Kommer av flyget, får vænta en evighet på bagaget, och ingen Casper som væntar... Får till slut tag i en telefon vi kan ringa från och Casper ær något førvirrad øver varfør vi ær på flygplatsen nu, det ær ju Torsdag och inte Fredag som vi hade skrivit... HA HA HA! The joke is on us!

Så læxan att læra från den hær resan ær att kolla upp datum och tid nær ni ska resa hem nær ni ær borta så længe som vi varit før man blir vældigt lætt datum/dag førvirrad....

Nu ska vi duscha, æta lite frukost och sedan åka ut och handla, gøra lite andra ærenden, packa upp, tvætta och fixa med allt annat man ska nær vi kommer hem. Men ingen panik, det ær ju bara torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0