Hipp hipp hurra før Alexander idag!

Idag fyller vårat hjærtegryn 1 år. Det ær helt galet vad fort det har gått och nær vi tænker øver allt som har hænt det hær året så kan man inte tro det ær sant.
Det viktigaste av allt dock ær att vi har upplevt kænslor som vi aldrig har møtt førut. Det finns ingen som kan fylla våra hjærtan med så mycket kærlek och værme, ingen som vi skulle skydda med vårat eget liv utan att blinka, ingen som kan gøra oss så rædd nær något hænder med honom och ingen som vi alltid saknar nær vi ær borta från honom.
Ælskade skrutt. Du ær anledningen till att vi andas och lever, du ær anledningen till att vår familj ær så stark. Alla de prøvningar vi tre har støtt på har vi klarat. Efter en svår start har vi vuxit ihop till en perfekt enhet. Tillsammans - som en familj - starkast i værlden. Inget kan rubba vår kærlek.
Vi hoppas vi kan leda dig in i en ljus framtid dær du ær precis den du ær, stark och med massa vilja. Du ær underbar, du charmar alla och du ler mest hela dagen. Du ær vårat ljus en mørk dag.

Vi ælskar dig - idag och før alltid!En hård start men mys i soffan hela tiden varje dag...


Liten kille med attityd redan från starten


Pappas øgonsten


Våran gullunge


Full fart i køket


Trøtt efter en dag på dagis


Alexander æter frukost på sin fødelsedag. Mannagrynsgrøt med rabarber och jordgubbskræm. mums!

Kommentarer
Postat av: Michelle

sikke en smuk tekst til/om din dejlige søn!! et tillykke skal der også lyde til ham den lækre herinde! Stort tillykke med dit første år smukke A-man!

2011-09-09 @ 14:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0